Θάλασσα γυαλί στα μέρη του Μπαλί !

 Θάλασσα γυαλί στα μέρη του Μπαλί !

Δεν είναι μόνο οτι χάσαμε απο το Βέλγιο , μια απο τις καλύτερες ομάδες του κόσμου αυτή την περίοδο , αλλά χάσαμε και την δεύτερη θέση του ομίλου στην οποία πλασαρίστηκε η Βοσνία η οποία αν κάνει το 2 στα 2 είναι αυτή που θα διεκδικήσει μέσα απο αγώνες μπαράζ την πρόκριση στο παγκόσμιο του 2018.

Ελπίζουμε πλέον οτι είτε στο εντός έδρας παιχνίδι των Βόσνιων με το Βέλγιο είτε στο εκτός με την Εσθονία θα υπάρχει απώλεια βαθμών προκειμένου να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην δεύτερη θέση αφού εμείς θεωρητικά θα έχουμε κάνει 2 νίκες στα 2 παιχνίδια που έχουν απομείνει.

Πάντως ο Σκίμπε κάνει δουλειά στην Εθνική που παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Γρήγορη ανάπτυξη , ταχύτητα, και εκρήξεις κατά διαστήματα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της Εθνικής του Σκίμπε που έχει μέλλον.

Άσχετα με το τι θα γίνει όσο αφορά τα προκριματικά για το παγκόσμιο του 2018 αυτή η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες που έχουν όρεξη να πάνε την Εθνική μας και πάλι ψηλά.

Είναι ρε παιδιά η θάλασσα απο τους Αμμολόφους και κάτω , σε όλη την ευθεία της παλιάς Εγνατίας γυαλί και ας μην είμαστε στο Μπαλί.

Έτυχε μετά απο χρόνια να βρεθώ σε μια απο τις δημοφιλείς αυτές παραλίες και έπαθα πλάκα με την “θάλασσα γυαλί” που λέει και ο Βαγγέλης Γερμανός σε ένα απο τα πιο γνωστά του τραγούδια.

Όχι οτι σε Παληό – Ηρακλείτσα – Πέραμο είναι κακή η θάλασσα αλλά αυτό που συναντάμε στην Εγνατία είναι το κάτι άλλο.

Είχα ξεχάσει πόσο καλή είναι η θάλασσα σε αυτές τις παραλίες.

Ξεκαθαρίζει, με αγανάκτηση, για όλα αυτά που γράφονται όλο αυτό τον καιρό για τον θάνατο της μητέρας της Ζωή Λάσκαρη η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου οτι δεν έπασχε απο ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια) και οτι πέθανε απλά στο ύπνο της.

Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ.

Μπορεί να συμβεί στο καθένα.

Δηλαδή με το ζόρι να είχε κάτι η γυναίκα;

Δεν είχε τίποτα.

Απλά δεν ξύπνησε.

Θα έρθει ο Τσίπρας στην Καβάλα σήμερα Τρίτη ή αύριο Τετάρτη αλλά δεν βλέπω να έχει και πολύ την διάθεση και τον χρόνο να ασχοληθεί με τα δικά μας προβλήματα.

Οχι αυτή την φορά τουλάχιστον αφού η Καβάλα είναι η πόλη συνάντησης με τον Βούλγαρο ομόλογο του με τον οποίο έχουν τα δικά τους.

Τα της Καβάλας δυστυχώς είναι εκτός ατζέντας.

Αν μπορέσει να μπεί κάνα θέμα θα είναι σφήνα και εκτός προγράμματος.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός της εβδομάδας θα είναι πολύ καλός με καθημερινές ηλιοφάνειες και πολύ καλές θερμοκρασίες για την εποχή με το ταβάνι του θερμόμετρου να είναι οι 30 βαθμοί.

Καταλαβαίνετε οτι υπο αυτές τις συνθήκες οι βουτιές συνχίζονται αφού αυτή την εποχή , το έχουν γράψει και θα το ξαναγράψουμε , γίνονται τα καλύτερα μπάνια.

Άλλη μια γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα του Παληού φαίνεται οτι αλλάζει χέρια αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει πουληθεί σε Βούλγαρο ή Τούρκο επιχειρηματία που θα την ανακαινίσει άμεσα και θα την δουλέψει προσφέροντας αναβαθμισμένες ξενοδοχειακές υπηρεσίες.

Σε λίγο καιρό θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται αφού είναι γνωστό οτι “ουδέν κρυπτόν υπο τον ήλιο”.

Ο Μακρόν έρχεται στην Αθήνα και φέρνει μαζί του και επιχειρήσεις κολοσσούς προκειμένου να λάβουν μέρος στο επιχειρηματικό FORUM που θα γίνει υπο το βλέμμα του Γάλλου προέδρου.

Για άλλη μια φορά σε θεωρητικό πάντα επίπεδο θα ξεκινήσει η ανάπτυξη.

Απο το πουθενά η επίθεση του Στουρνάρα προς το ΔΝΤ το οποίο καλεί να φύγει απο το πρόγραμμα ,αν αυτό θέλει αφού δεν το έχουμε ανάγκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Στουρνάρας κάνει αυτή την επίθεση τώρα γιατί έχει μάθει ότι ο Τόμσεν θέλει να ανοίξει και πάλι το θέμα των ελληνικών τραπεζών και της βιωσιμότητας τους κάτι που πολύ απλά θα δημιουργήσει προβλήματτα και θα μας πάει πίσω.

Ο Στουρνάρας βλέπει σκοπιμότητα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα.

Να έχετε υπόψη σας οτι στην γειτονική Ξάνθη ξεκίνησαν και οι γιορτές της παλιάς πόλης με πολλές εκδηλώσεις συναυλίες και πολύ σουβλάκι στο κάρβουνο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παραδοσιακά προγραμματίζουμε να βρεθούμε ένα βράδυ στην γειτονική Ξάνθη.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο ΑΟΚ στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης τον οποίο και κέρδισε με 2-1.

Δεν είναι όμως η νίκη όσο η απόδωση της ομάδας μας που παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό άγωνιστικό πρόσωπο με νεαρούς ποδοσφαιρστές που τρέχουν 90 λεπτά.

Ο ΑΟΚ είτε φύγει είτε μείνει στην κατηγορία η Δόξα είναι υποχρεωμένη να παίζει κάθε Κυριακή για την νίκη και οτι έρθει.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα αφού ακόμα είμαστε στην αρχή της εβδομάδας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης