• 28 Μαρτίου 2024,

Θα’ναι σα να μπαίνει η ….. “Ιοκάστη”

 Θα’ναι σα να μπαίνει η ….. “Ιοκάστη”

Απο το μεσημέρι του Σαββάτου και η δική μας περιφέρεια επηρεάζεται απο το καιρικό φαινόμενοΙΟΚΑΣΤΗπου προκαλεί βροχές και καταιγίδες ενώ σε κάποιες άλλες περιοχές της χώρας και χιόνια.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η “ΙΟΚΑΣΤΗ” θα μας επηρεάσει όλη αυτή την εβδομάδα αφού η σημερινή πρόβλεψη κάνει λόγο για βροχές μέχρι και την Παρασκευή.

Δεν θα βρέχει συνέχεια και ασταμάτητα αλλά το κύριο χαρακτηρισιτκό των ημερών αυτών θα είναι οι βροχές.

Τουλάχιστον θα γλυτώσουμε τις καταιγίδες αφού φαίνεται οτι η “ΙΟΚΑΣΤΗ” θα τις στείλει αλλού.

Πάντως είναι αλήθεια οτι εκεί που περιμέναμε να μπει η Άνοξη μας ήρθε τελικά η “ΙΟΚΑΣΤΗ” και μας τα γύρισε όλα ανάποδα.

Είναι αυτά τα γνωστά χουνέρια του Φλεβάρη που οτι και να κάνει δεν μπορεί πλέον να μας φοβήσει αφού οι δύσκολοι μήνες του χειμώνα έχουν περάσει.

Πλέον έχει ξεκινήσει η κατηφόρα.

Εχω την εντύπωση χωρίς να θέλω να πω μεγάλη κουβέντα η “ΙΟΚΑΣΤΗ” θα είναι το τελευταίο σοβαρό καιρικό φαινόμενο του φετεινού χειμώνα.

Πάντως θα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι η “ΙΟΚΑΣΤΗ” δεν έφερε μόνο βροχές και καταιγίδες αλλά και χιόνια σε κάποιες περιοχές κυρίως Ηπειρωτικές.

 

Ραντεβού με την ποιότητα το βράδυ του Σαββάτου για την εκπομπή του Σπύρου ΠαπαδόπουλουΣτην υγειά μας ρε παιδιάπου προβάλεται πλέον απο την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Καλεσμένη η ΠΑΟΛΑ με τον Ρόκκο και τον Δήμο Αναστασιάδη.

Η Πάολα με μια ολόσωμη άσπρη φόρμα έμοιαζε περισσότερο με στρατιώτη της ταινίας “Ο Πόλεμος των άστρων” παρά με τραγουδίστρια.

Φορούσε κάτι γόβες που την ψηλώνανε σίγουρα δέκα πόντους ενώ μου έκανε φοβερή εντύπωση οτι τα πάντα πάνω σε αυτή την γυναίκα , τα πάντα όμως είναι πειραγμένα.

Βυζί τούμπανο , χείλη τσουρέκια , μύτη Μάϊκλ Τζάκσον, μάτια Τσάκι Τσάν.

Μόνο τους αστραγάλους της δεν έχει πειράξει αυτή η κοπέλα που δεν είναι και τόσο μεγάλη για να δικαιολογούνται τόσες πλαστικές επεμβάσεις.

Δηλαδή αν περάσουν καμμιά δεκαριά χρόνια  και αρχίσουν να κρεμάνε όλα, ακόμα και οι σιλικόνες που έβαλε, τι άλλο θα κάνει ;

Πως θα την  αντιμετωπίσει αυτή την πτώση ;

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες ακόμα και η σιλικόνη που βάζουν οι γυναίκες για να μεγάλωσει το βυζί και να είναι τούμπανο μετά απο μερικά χρόνια αρχίζει και κρεμάει.

Το προϊόν φυσιολογικά χάνει την ελαστικότητα και την φρεσκάδα του και χρειάζεται αντικατάσταση.

Όπως σε όλα τα προϊόντα υπάρχει ημερομηνία λήξης έτσι και στα επιθέματα στήθους.

Παρόντες στην συγκεκριμένη εκπομπή φίλοι και γνωστοί της Πάολα μεταξύ αυτών και το γνωστό μοντέλο Εύα Λάσκαρη η οποία είναι προσφάτως χωρισμένη και ξεχωρίσει γιατί έχει αναλογίες αλόγου.

Η γυναίκα  άρμα μάχης που σηκώθηκε χθες κάποια στιγμή να χορέψει ένα τσιφτετέλι και έσβησετο φως στο στούντιο.

Η Εύα Λάσκαρη είναι η κοπέλα που παντρεύτηκε ένα Dj και ένα ολόκληρο καλοκαίρι πριν το γάμο της την έβγαλε στην ΜΥΚΟΝΟ.

Απο το πρωί μέχρι το βράδυ στα γούστα, απο Μάϊο μέχρι και Αύγουστο στο NAMMOS και Σεπτέμβρη o γάμος.

Μετά απο ένα χρόνο χώρισε αλλά αυτό δεν έχει καμμία σημασία.

Τώρα όσο αφορά την τηλεθέαση είμαστε σίγουροι οτι η συγκεκριμένη εκπομπή θα έσπασε όλα τα ρεκόρ και θα έβαλε φωτιά στα μηχανκάκια της AGB αφού ο κόσμος θέλει ΠΑΟΛΑ , θέλει νταλγκά και μαράζι.

Θέλει πόνο ο κόσμος …

 

Δεν έγινε όπως ήταν αναμενόμενο η Αλφαβητοπαρέλαση αφού η βροχή όπως περιμέναμε και την Κυριακή ήταν συνεχόμενη κάνοντας την διεξαγωγή της δύσκολη.

Αυτό το γεγονός προκάλεσε την απογοήτευση των μαθητών που περιμένανε πως και πως την μέρα αυτή αλλά και τον έντονο προβληματισμό των διοργανωτών που δύσκολα θα βρούνε την νέα ημερομηνία διεξαγωγής αφού μετά την απώλεια της εναλλακτικής λόγω στο συλλαλητηρίου του Συντάγματος μπερδεύεται το πράμα.

Αυτοί οι γονείς που προτιμήσανε να ταξιδέψουν στην Αθήνα για το συλλαλητήριο του Συντάγματος όταν μια εβδομάδα πριν είχε γίνει ένα παρόμοιο στην Θεσ/νίκη ας μαζέψουν όλα αυτά τα παιδάκια που περιμένανε με λαχτάρα την προχθεσινή μέρα και να τους εξηγήσουν γιατί κινδυνεύει η φετεινή Αλφαβητοπαρέλαση να μην γίνει καθόλου αν και αυτό το θεωρώ δύσκολο αφού οι διοργανωτές αλλά κυρίως ο Δήμος Καβάλας θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να βρεθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.

 

Απο τώρα θα πρέπει να σκεφτόμαστε το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας με τα κούλουμα και τα νηστίσιμα.

Είναι μακράν το καλύτερο τραπέζι της χρονιάς όλης με τους καλύτερους μεζέδες.

Και επειδή το τριήμερος της Καθαράς Δευτέρας έρχεται μετά το φαινόμενο της “ΙΟΚΑΣΤΗΣ” πιστεύω οτι ο καιρός το τριήμερο αλλά κυρίως της Καθαρά Δευτέρα θα είναι σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης.

Πραγματικά σα να μπαίνει η Άνοιξη αφού θα έχουμε καθαρίσει με την “Ιοκάστη”.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ!

 

Διαβάστε επίσης