• 30 Απριλίου 2024,

Thasos Wine Fair: Έκθεση κρασιού στη Θάσο

 Thasos Wine Fair: Έκθεση κρασιού στη Θάσο

Το Thasos Wine Fair είναι η πρώτη έκθεση κρασιού και αποσταγμάτων που λαμβάνει χώρα στο νησί της Θάσου και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες της εστίασης και τους απανταχού οινόφιλους, να δοκιμάσουν μία ευρεία γκάμα οίνων και αποσταγμάτων.

Ο επισκέπτης κατά την είσοδο στο χώρο της έκθεσης παραλαμβάνει το ποτήρι γευσιγνωσίας και επιλέγει ανάμεσα σε εκατοντάδες ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων, έχοντας μια μοναδική εμπειρία να γευτεί και να δοκιμάσει τη δυναμική των ελληνικών και ξένων ποικιλιών όπως αυτές εκφράζονται μέσω του εκάστοτε οινοποιείου. Παραγωγοί από όλα τα μήκη της Ελλάδος θα είναι εκεί να σας υποδεχτούν και να σας ξεναγήσουν στον θαυμαστό κόσμο του κρασιού που τόσο έχει αγαπηθεί.

Σας προσκαλούμε στο 1ο Thasos Wine Fair, την πρώτη έκθεση κρασιού στο νησί μας την Κυριακή 28 Απριλίου από τις 12.00 έως τις 20:00 στο “Καλογερικό” στον Λιμένα Θάσου σε ένα ιστορικό και διατηρητέο πετρόχτιστο κτίριο, το οποίο είναι η ζωντανή κληρονομιά του τόπου μας.

To THASOS WINE FAIR απευθύνεται:

Α) Σε προσκεκλημένους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ της Θάσου αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Καβάλας, οι οποίοι θα παραλάβουν την ATOMIKH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ από τις τοπικές κάβες της περιοχής με τις οποίες συνεργάζονται (Αργυρίου Δ. ΑΕ, Ζακώνης Εμπόριο ΑΕ, Μέντζας ΕΠΕ, Σαλταρής Ιωάννης Γ).

Β) Στους απανταχού ΟΙΝΟΦΙΛΟΥΣ όπου θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γευτούν και να απολαύσουν τις ετικέτες των οινοπαραγωγών με το αντίτιμο εισόδου να ανέρχεται στα 7€. Κατά την είσοδο ο κάθε επισκέπτης θα λάβει ένα ποτήρι γευσιγνωσίας και διακριτικό wristband για την ομαλότερη διεξαγωγή της έκθεσης.

*Στην έκθεση δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο όσοι είναι 18 ετών και άνω.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.thasoswinefair.gr/.

Διαβάστε επίσης