Θεατρική παράσταση στο νοσοκομείο!

 Θεατρική παράσταση στο νοσοκομείο!

Αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, προετοιμάζεται η θεατρική ομάδα των εργαζόμενων του νοσοκομείου. Πολύ σύντομα θα παρουσιάσει θεατρικές παραστάσεις στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, τις οποίες θα κληθούν να παρακολουθήσουν όσοι άρρωστοι το επιθυμούν, οι συγγενείς τους, το ιατρικό – νοσηλευτικό – διοικητικό προσωπικό και φυσικά οι πολίτες.

Για πρώτη φορά στο νοσοκομείο θα πραγματοποιηθούν θεατρικές παραστάσεις που σύμφωνα με πληροφορίες θα διαρκέσουν τρεις ημέρες. Στη θεατρική ομάδα των εργαζομένων του νοσοκομείου Καβάλας συμμετέχουν οκτώ εργαζόμενοι, υπάρχει ωστόσο υποστήριξη και από τη διοίκηση του ιδρύματος. Μια ακόμη εκδήλωση πολιτιστικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθεί αργότερα στο νοσοκομείο, αφορά σε έκθεση πινάκων ζωγραφικής τους οποίους φιλοτέχνησαν εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Εντωμεταξύ, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών εργασίας – οικονομικών – υγείας. Σ’ αυτήν αναφέρονται τα νοσοκομεία όπου θα τεθεί σε δοκιμαστική εφαρμογή το σύστημα κοστολόγησης νοσοκομειακών υπηρεσιών. Από τα νοσοκομεία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας το σύστημα θα εφαρμοστεί σε εκείνο της Καβάλας καθώς και στην οργανική μονάδα της Αλεξανδρούπολης του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Έβρου.

Διαβάστε επίσης