• 2 Μαΐου 2024,

Θετικά σχόλια Χάρη Σεϊτανίδη για το ανανεωμένο βουλευτικό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ Καβάλας

 Θετικά σχόλια Χάρη Σεϊτανίδη για το ανανεωμένο βουλευτικό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ Καβάλας

Ο Χάρης Σεϊτανίδης (φωτογραφία) ήταν την Κυριακή στην Αθήνα, στην εκδήλωση και συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ όπου ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές.

Ας μη ξεχνάμε ότι είναι μέλος της ίδιας επιτροπής. Σχολιάζει θετικά τις ανακοινώσεις για το Ν. Καβάλας σημειώνοντας ότι το κενό που υπάρχει θα καλυφθεί άμεσα.

Η συνέντευξη

Ερ: Ήσασταν στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, στην Αθήνα. Τα ακούσατε από κοντά όσον αφορά τα ψηφοδέλτια. Σχολιάστε μας την εξέλιξη.

Απ: Το ΠΑΣΟΚ παρά τα όσα θέλουν να εμφανίζουν τα ελεγχόμενα κέντρα, θα έλεγα του τύπου και επικοινωνίας της Αθήνας, συνεχίζει κανονικά την προσπάθεια του και είναι το πρώτο κόμμα το οποίο ανακοίνωσε τους υποψηφίους του ενόψει των εκλογών. Ο παλμός απ` όλη την Ελλάδα, ήταν ιδιαίτερα δυναμικός. Παρέστησαν πολλοί υποψήφιοι στις εκλογές και το κλίμα ήταν πανηγυρικό και αποφασιστικό ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών όποτε γίνουν αυτές, είτε Απρίλιο, είτε Μάιο. Όποτε και να τις κάνουν θεωρούμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μέσα στην κοινωνία τέτοιες δυνάμεις οι οποίες αν θα δούμε ένα διπλασιασμό των ποσοστών του, δε θα εκπλαγούμε καθόλου.

Ερ: Πείτε μας για το ψηφοδέλτιο Καβάλας, 5 ονόματα αντί για 6.

Απ: Εντάξει σε όλη την Ελλάδα, δεν ανακοινώθηκε το 100% των ψηφοδελτίων. Υπάρχει πάντα και η έκπληξη, η προσπάθεια για την έκπληξη που θέλουμε να γίνει σε κάθε νομό. Όλοι όσοι συζητάμε δε σημαίνει ότι έχουμε το ίδιο γρήγορο προγραμματισμό που έχει το κόμμα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί και η έκτη υποψηφιότητα.

Ερ: Βλέπουμε ότι μόνο ο Δημήτρης Παπουτσής έμεινε στο ψηφοδέλτιο σε σχέση με αυτό του 2019, δηλαδή έχουμε εντελώς καινούρια πρόσωπα, πάντα στην Καβάλα.

Απ: Η ανανέωση ξεκίνησε σε όλη την Ελλάδα με τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και αντικατοπτρίστηκε στην αρχή με τη σύνθεση της νέας κεντρικής επιτροπής η οποία είναι ιδιαίτερα νεανική. Εγώ είμαι από τους μεγαλύτερους σε ηλικία στη νέα κεντρική επιτροπή. Αντικατοπτρίστηκε χωρίς να αποκλειστούν με ηλικιακό κριτήριο οι παλιοί. Είχαν απόλυτη προτεραιότητα οι παλιοί υποψήφιοι και ρωτήθηκαν όλοι αν ενδιαφέρονται να μπουν αλλά είχαμε και ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από νέα παιδιά. Αποτέλεσμα έχουμε ένα 40% των υποψηφίων που είναι κάτω από 40 ετών. Στο 40 με 55, είναι η υπόλοιπη μεγάλη μάζα των υποψηφίων. Έχουμε και κάποιους ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία δηλαδή 55 με 70, όμως το λέει η καρδιά τους.

Ερ: Θα έρθει άμεσα σύντομα ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη; Ξέρετε κάτι;

Απ: Σίγουρα μέχρι τις εκλογές θα έρθει. Δεν έχει όμως αυτή στιγμή σταθεροποιηθεί κάτι για να μπορούμε να το λέμε. Στόχος μας είναι να έρθει ο πρόεδρος. Σε συζητήσεις που κάνουμε εδώ στην Καβάλα με συντρόφους, θέλουν να το δουν, να τον ακούσουν. Πλέον θέλουν τα στελέχη να μιλάνε απευθείας μέσω ομιλιών στο λαό γιατί δε δίνεται ο χρόνος που πρέπει και αναλογεί στο ΠΑΣΟΚ μέσα από τα κεντρικά ΜΜΕ. Αποτέλεσμα να χάνεται το σήμα των εννοιών που θέλουμε να μεταφέρουμε στην κοινωνία και να εγκλωβιζόμαστε σε ψευτοδιλήμματα του δικομματισμού.

Διαβάστε επίσης