Τον Φεβρουάριο οι υποψήφιοι βουλευτές ΚΚΕ- ΜΕΡΑ25 Καβάλας

 Τον Φεβρουάριο οι υποψήφιοι βουλευτές ΚΚΕ- ΜΕΡΑ25 Καβάλας

Με δηλώσεις που έκαναν χθες στο ράδιο Πρωινή οι εκπρόσωποι των οργανώσεων Καβάλας του ΚΚΕ και του ΜΕΡΑ25 ενημέρωσαν για το χρονοδιάγραμμα επόμενων προεκλογικών κινήσεων και δράσεων.

Κυριότερη της οποίας θα είναι η ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών των δύο κομμάτων στο Ν. Καβάλας. Σημειώνουμε ότι το ΚΚΕ ήδη ανακοίνωσε την υποψήφια κ. Βασιλική Μπράτσου.

Για τα νέα του ΚΚΕ Καβάλας ο Βασίλης Καταπόδης δήλωσε:

«Είναι σε εκκρεμότητα η επίσκεψη του Γραμματέα Δημήτρη Κουτσούμπα, η οποία λόγω της πρότασης μομφής δεν έγινε – αν και προετοιμάστηκε- την περασμένη Πέμπτη. Θα δούμε πότε θα έρθει στην πόλη μας ο κ. Κουτσούμπας.

Πάντως η εκδήλωση της περασμένης Πέμπτης που έγινε με άλλον ομιλητή, έγινε σε μια αίθουσα που ήταν κατάμεστη από κόσμο. Μια ακόμη απόδειξη ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει τις απόψεις μας. Θέλει να ακούσει τι λέει το ΚΚΕ.

Εκείνο το απόγευμα αντίπαλος μας ήταν και οι κακές καιρικές συνθήκες. Παρόλα αυτά η αίθουσα του Αμφιθεάτρου γέμισε. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε και τους υπόλοιπους υποψήφιους βουλευτές του Ν. Καβάλας».

Για το ΜΕΡΑ25 και τη δράση του στην πόλη και το Ν. Καβάλας ο κ. Κώστας Νάνος είπε στην Πρωινή:

«Τα ψηφοδέλτια μας όχι μόνο στην Καβάλα αλλά σε όλη την Ελλάδα είναι υπό επεξεργασία. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και αιτήσεις και για το Ν. Καβάλας. Εκτιμώ ότι οι υποψήφιοι βουλευτές θα ανακοινωθούν περίπου σε έναν μήνα. Πιστεύω ότι όπως το 2019 έτσι και τώρα θα είναι 6.

Ο κόσμος και στην Καβάλα μαθαίνει και καταλαβαίνει τις απόψεις του κόμματος μας. Συμφωνεί με τις προτάσεις μας. Θα είμαστε και στη νέα Βουλή. Με μεγαλύτερο εκτιμώ ποσοστό από αυτό του 2019 καθώς το διάστημα που μεσολάβησε γίναμε περισσότερο γνωστό. Και οι προτάσεις μας το ίδιο».

Διαβάστε επίσης