• 21 Μαΐου 2024,

Θωμάς Ματρακούκας: « Μεγάλη νίκη, μας ανεβάζει τη ψυχολογία»

 Θωμάς Ματρακούκας: « Μεγάλη νίκη, μας ανεβάζει τη ψυχολογία»

Για τη νίκη του Βρασίδας Νέας Περάμου στο Βερούλειο επί του Βύρωνα μίλησε στους 93,7 ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Ματρακούκας.

Τόνισε ότι βοηθάει αυτό το τρίποντο στη ψυχολογία μετά την εντός έδρας ήττα από τη Δόξα Θεολόγου που άλλαξε τις ισορροπίες.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Που κρίθηκε η νίκη του Βρασίδα στο Βερούλειο απέναντι στο Βύρωνα;

Απάντηση: Παρακολούθησα το προηγούμενο ματς του Βύρωνα και συνήθως όταν βλέπεις ένα παιχνίδι σε βοηθάει. Πάντως ο Βύρωνας έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις και θα μπορούσε να είχε παραταχθεί διαφορετικά. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και έναν προπονητή που δουλεύει πολύ.  Εμείς προερχόμασταν από μια ήττα που μας πείσμωσε. Έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις και να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Τα παιδιά ανταποκριθήκανε πλήρως. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Παίξανε έτσι όπως πρέπει να παίζει ο Βρασίδας που είναι μια ιστορική ομάδα και του ταιριάζει ένα παιχνίδι πρωτοβουλίας.

Είναι μεγάλη νίκη.  Πιέσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και σίγουρα σε κάποια στιγμή ήταν λογικό να δεχθούμε και επιθέσεις. Εκεί μετά την αποβολή του Μπατάκογλου που παίξαμε με 10 παίκτες, δήλωσε παρόν ο Χατζηνικολής. Όπως όλα τα παιδιά. Ευτυχώς για μας το τέλος ήταν καλό.

Νομίζω πως πριν τις καθυστερήσεις θα μπορούσαμε να είχαμε σκορ ασφαλείας, βάση ευκαιριών. Είχαμε τελικές προσπάθειες καλές οι οποίες κατέληγαν σε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα που διάβασε τις φάσεις παρά το γεγονός ότι είναι  μικρός σε ηλικία.

Έδωσε ο Παπάζογλου πολλές λύσεις στην ομάδα του Βύρωνα.

Ερώτηση: Είναι μια νίκη που ανεβάζει και τη ψυχολογία σας;

Απάντηση: Για μας οπωσδήποτε είναι. Προερχόμασταν από μια ήττα η οποία μας ταρακούνησε. Αυτή η νίκη δε μπορείτε να καταλάβετε πόσο μας ανεβάζει τη ψυχολογία.

Ερώτηση: Δεν είχατε πολλές επιλογές στον πάγκο; Κάνατε μια αλλαγή.

Απάντηση: Δεν ήταν θέμα επιλογών. Η αλλαγή αυτή έγινε για να προστατεύσω τον παίκτη μου που είχε κίτρινη κάρτα.  Είχα παίκτες αλλά σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι είχα την εντύπωση ότι αν «πείραζα» λίγο την ομάδα ίσως χαλούσε η χημεία. Δεν το ήθελα αυτό.

Η ροή του παιχνιδιού ήταν τέτοια που δεν ήθελα να αλλάξω κάτι από την ομάδα.

 

Διαβάστε επίσης