• 29 Μαρτίου 2024,

Τη Δευτέρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Επιμελητήριο

 Τη Δευτέρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Επιμελητήριο

Μόλις χθες η εφημερίδα μας αναφέρθηκε στα προβλήματα που συνεχίζει να παρουσιάσει στη λειτουργία του και στις συνεδριάσεις του το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας. Φαίνεται ωστόσο ότι άλλο πράγμα είναι το διοικητικό συμβούλιο κι άλλο πράγμα η διοίκηση του φορέα.

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα δελτίο τύπου σχετικό με συνάντηση η οποία είχε ως θέμα της τον τουρισμό, που φιλοξενήθηκε στο κτήριο του Επιμελητηρίου. Επρόκειτο για μία από τις δραστηριότητες της νέας διοίκησης τα μέλη της οποίας εκλέχθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο.

Συναντήσεις θα υπάρξουν κι άλλες. Ο πρόεδρος Μάρκος Δέμπας προγραμματίζει συνάντηση με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Ενώ στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας η διοίκηση θα υποδεχθεί τους τρεις κυβερνητικούς ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτη προτεραιότητα θα είναι να λυθεί η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε εξαιτίας της απουσίας τους στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου. Αμέσως μετά οι δύο πλευρές θα συζητήσουν επί γενικότερων θεμάτων, όπως το επιχειρείν και η αυξημένη φορολογία, καθώς κι επί ειδικότερων ζητημάτων.

Διαβάστε επίσης