• 25 Απριλίου 2024,

Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το τοπικό συμβούλιο Καβάλας

 Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το τοπικό συμβούλιο Καβάλας

Για την προσεχή Δευτέρα το μεσημέρι μετατέθηκε η συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Καβάλας η οποία δεν έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης λόγω έλλειψης απαρτίας. Η συνεδρίαση έχει τρία μόνο θέματα στην ημερήσια διάταξη, τα κυριότερα από τα οποία είναι οι δύο καινούργιοι κανονισμοί που αφορούν την υπαίθρια διαφήμιση στο δήμο Καβάλας (μαζί με τον κανονισμό προβολής ιδεών) και τον καινούργιο κανονισμό χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Την ώρα της συνεδρίασης το μεσημέρι της Τετάρτης, στο δημαρχείο ήταν 3 μόνο μέλη του τοπικού συμβουλίου.

Ένα εκ των οποίων η Πρόεδρος Φωτεινή Κόγια. Λόγω του περιορισμένου ενδιαφέροντος που υπάρχει τελευταία και στο τοπικό συμβούλιο το ότι δεν υπήρξε απαρτία στη συνεδρίαση ήταν πάνω-κάτω αναμενόμενο.

Καταβάλλεται προσπάθεια να υπάρξει απαρτία στη συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα. Ακόμα κι αν το τοπικό συμβούλιο γνωμοδοτήσει θετικά για τους δύο προαναφερθέντες κανονισμούς αυτοί έχουν μέλλον μπροστά τους. Θα πρέπει τον Αύγουστο να συνεδριάσει η επιτροπή Ποιότητας Ζωής για να γνωμοδοτήσει επίσης θετικά.

Την τελική έγκριση στους δύο κανονισμούς αναμένεται να δώσει το νέο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο οι εισηγήσεις θα παρουσιαστούν σε μία από τις πρώτες φθινοπωρινές του συνεδριάσεις.

Διαβάστε επίσης