• 24 Απριλίου 2024,

Την Κυριακή πάμε όλοι να ψηφίσουμε ! – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ !

 Την Κυριακή πάμε όλοι να ψηφίσουμε !   –  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ !

Την Κυριακή που μας έρχεται ψηφίζουμε για Δήμο , Περιφέρεια και Ευρώπη.

Και στις τρείς περιπτώσεις η ψήφος μας είναι απαραίτητη.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ , ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που ανοίγει την όρεξη ακραίων οργανώσεων που παίρνουν ζωή μέσα από την δική μας αποχή και αδιαφορία.

Την Κυριακή που μας έρχεται θα στηθούμε πίσω και από τις τρεις κάλπες και θα ρίξουμε τον φάκελο με την ψήφο μας γιατί έχουμε άποψη, έχουμε λόγο και δεν είμαστε θεατές.

Εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές της ζωής μας.

ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ !

Η άποψη “ τους έχω όλους γραμμένους και δεν θα πάω” είναι επικίνδυνη είναι εκτός κλίματος και δεν ταιριάζει στην κουλτούρα μας.

Την Κυριακή που έρχεται γιορτάζει η Δημοκρτατία μας και θα πρέπει με την ψήφο μας να συμμετάσχουμε σε αυτή την γιορτή.

Είναι το υπέρτατο δημοκρατικό μας δικαίωμα η ψήφος και όχι η αποχή ή το άκυρο που μεθοδεύεται από κάποια επικίνδυνα κέντρα που ποντάρουν στην αγανάκτηση , στην άγνοια και τέλος στην αποχή.

Η καθολική μας συμμετοχή στις εκλογές που έρχονται να μην δώσουν ούτε χώρο ούτε χρόνο σε φωνές ακραίες και άκρως επικίνδυνες.

Σε αυτή την χώρα γεννήθηκε η Δημοκρατία και με την άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος σε κάθε εκλογική αναμέτρηση την γιορτάζουμε την τιμούμε  και απομονώνουμε όλους αυτούς που θέλουν να έχουν θέα από τα υπόγεια στα οποία έχουν επιλέξει να ζούνε.

Εκεί θα μείνουν στα υπόγεια μέσα στα σκοτεινά δωμάτια με τις εγκεφαλικές τους λειτουργίες στο OFF.

Είναι μόνοι τους και είναι λίγοι.

Ο λόγος του φανατισμού και του σκοταδισμού δεν μπορεί να αγγίξει κανέναν.

Την Κυριακή που μας έρχεται λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ !

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο που οι σκέψεις ήταν καλοκαιρινές αφού οι θερμοκρασίες που επικρατήσαν δεν αφήνανε περιθώρια για κάτι άλλο.

Οι παραλίες είχανε αρκετό κόσμο ενώ και αρκετές ειχειρήσεις εποχικές , καταστήματα κυρίως εστίασης ,επιλέξανε αυτό το Σαββατοκύριακο για να λειτουργήσουν.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ αυτό που ζήσαμε το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε  ήταν μόνο η αρχή αφού όλο την εβδομάδα ο καιρός θα είναι πάρα πολύ καλός, σχεδόν καλοκαιρινός, με την θερμοκρασία να φτάνει ακόμα και τους 25 βαθμούς.

Δεν είναι λίγοι για μήν Μάϊο.

Τέ.λος η θερμοκρασία της θάλασσας είναι πάρα πολύ καλή και όσοι το έχει επιχειρήσει το έχετε καταλάβει.

Νομίζω ότι σε σχέση με πέρσι την ίδια ακριβώς εποχή η θερμοκρασία της θάλασσας είναι πολύ καλύτερη ή έτσι την νιώθουμε εμείς.

Πάντως η πρώτη βουτιά έγινε με μια σχετική ευκολία.

Είναι σίγουρο ότι αν όχι το επόμενο Σαββατοκύριακο που είναι και το Σαββατοκύριακο των εκλογών το μεθεπόμενο οι παραλίες θα γεμίσουν κόσμο.

 

Χαμηλή ήταν η πτήση για την Κατερίνα Ντούσκα που εκπροσώπησε την χώρα μας στον φετεινό διαγωνισμό της Eurovivision και μετά βίας τερμάτισε στην 21 θέση με 71 μόλις βαθμούς.

Το αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να μας εκπλήσει αφού κάπως έτσι είναι αλήθεια ότι τα περιμέναμε και εμείς.

Το τραγούδι που στείλαμε ήταν αρκετά χλιαρό και η εμφάνιση της Ντούσκα τίποτα το ιδιαίτερο.

Όχι ότι τα υπόλοιπα τραγούδια των άλλων χωρών ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά το δικό μας ήταν πολύ μέτριο και ήταν πολύ μέτρια και η χορογραφία η οποία χαρκατηρίζεται αδιάφορη, άοσμη και άγευστη.

Μπορεί η Ντούσκα να έχει κάποιες δυνατότητες φωνητικές αλλά με το τραγούδι που την στείλαμε και έτσι όπως την βγάλαμε πάνω στην σκηνή θα ήταν υπερβολή να περιμέναμε να διακριθεί.

Ότι μπορούσε έκανε το κορίτσι.

Εδώ η Τάμτα που πραγματοποίησε σαφώς καλύτερη εμφάνιση από την δική μας  εκπροσωπώντας την Κύπρο με το ζόρι έφτασε στην 15η θέση.

Πολύ ωραίο ήταν το τραγούδι των Σκοπίων και σαφώς καλύτερο από αυτό που βγήκε πρώτο.

Το συμπέρασμα είναι οτι κάθε χρόνο ο πήχης όσο αφορά τα τραγούδια χαμηλώνει και είναι ελάχιστα τα καλά τραγούδια.

Του χρόνου πάμε για την Eurovision στην χώρα τους τουλίπας.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης