• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Την Κυριακή πολύ πιθανές χιονοπτώσεις στην πόλη και το Ν. Καβάλας

 Την Κυριακή πολύ πιθανές χιονοπτώσεις στην πόλη και το Ν. Καβάλας

Η Πολιτική Προστασία του Νομού Καβάλας τόσο σήμερα όσο και αύριο θα εντείνει την προετοιμασία και το συντονισμό της για την λήψη των απαραίτητων μέτρων για το κύμα κακοκαιρίας που έρχεται και θα επηρεάσει τον καιρό και στην Ανατολική Μακεδονία- Θράκη.

Ο συντονισμός αφορά τη συνεργασία της υπηρεσίας με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, ειδικότερα τους τέσσερις δήμους του νομού. Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στην Καβάλα Σταύρος Κιβράκης είπε στην Πρωινή:

«Με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι σήμερα προβλέπεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας που μάλιστα θα διαρκέσει μία εβδομάδα και όπως φαίνεται θα περιλαμβάνει καταστάσεις ακόμα και ολικού παγετού.

Αυτός ο καιρός δημιουργεί προϋποθέσεις χιονόπτωσης και χιονόστρωσης ειδικότερα την Κυριακή από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν θα είναι έντονες χιονοπτώσεις. Χρειάζεται παρόλα αυτά προσοχή.

Οι πολίτες να μην μετακινούνται το διάστημα της κακοκαιρίας χωρίς λόγο. Η υπηρεσία μας την Πέμπτη και την Παρασκευή -σήμερα και αύριο- θα λάβει φυσικά υπόψη της τα νέα δεδομένα του καιρού και θα προετοιμαστεί για το κύμα κακοκαιρίας που παρόλα αυτά φαίνεται να έρχεται».

Τα χθεσινά επικαιροποιημένα στοιχεία της ΕΜΥ, που την Κυριακή δεν αποκλείεται να αλλάξουν πάλι, επικεντρώνουν το ενδεχόμενο χιονόπτωσης και στα πεδινά στην Κυριακή. Όλη την ημέρα αναφέρουν οι προβλέψεις, θα χιονίζει κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία αλλάζει από αύριο αλλά το περισσότερο κρύο αναμένεται από την Κυριακή και μετά. Περίπου ως την Πέμπτη.

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης