• 18 Απριλίου 2024,

Την Παρασκευή λειτουργούν οι κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου

 Την Παρασκευή λειτουργούν οι κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου

Με μικρή καθυστέρηση εξαιτίας γραφειοκρατικών θεμάτων που ανέκυψαν για την επιλογή του προσωπικού, λειτουργούν από την ερχόμενη Παρασκευή οι κατασκηνώσεις στη Νέα Πέραμο.

Όλα είναι έτοιμα για τη λειτουργία των χωρών, οι οποίοι πέρυσι τελικά δεν λειτούργησαν στο πλαίσιο των μέτρων που ίσχυαν για την πρόληψη του κορωνοϊού.

Φέτος οι κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου λειτουργούν κανονικά, εφαρμόζονται όμως όλα τα προβλεπόμενα και αυστηρά πρωτόκολλα. Η λειτουργία των κατασκηνώσεων στη Νέα Πέραμο θα γίνει με ευθύνη του Δήμου Παγγαίου, ο οποίος προετοίμασε τις εγκαταστάσεις για να φιλοξενηθούν σε αυτές συνολικά 1.400 άτομα.

Οι κατασκηνώσεις θα ξεκινήσουν να λειτουργούν την Παρασκευή 16 Ιουλίου μέχρι και την 16η του Σεπτέμβρη. Τα περισσότερα από τα άτομα που θα φιλοξενηθούν θα είναι παιδιά αλλά την τελευταία περίοδο ως συνήθως θα υπάρχουν φιλοξενούμενοι και μέλη ΚΑΠΗ.

Οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν αυτό το διάστημα ή θα είναι εμβολιασμένοι στον κορωνοϊό ή θα κάνουν Rapid test κάθε 4 ημέρες. Υποχρέωση για συχνά Rapid test θα υπάρχει και για αυτούς που θα φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου.

Λόγω της εφαρμογής των νέων πρωτοκόλλων υπάρχει μικρή μείωση σε αυτούς που θα διαμένουν στους θαλάμους. Έτσι συνολικά αυτοί που θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις είναι λιγότεροι σε σχέση με το νούμερο του 2019.

Την ευθύνη για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων στη Νέα Πέραμο εκ μέρους του Δήμου Παγγαίου, έχει ο κ. Τάσος Μεταξάς που είναι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Καθώς το ενδιαφέρον του Δήμου σε κάθε ζήτημα που υπάρχει για τις κατασκηνώσεις είναι καθημερινό και διαρκές.

Διαβάστε επίσης