• 6 Μαΐου 2024,

Την Πέμπτη στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος

 Την Πέμπτη στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες την Πέμπτη 8 Απριλίου (μεθαύριο) θα επισκεφθεί την Καβάλα ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος.

Σύμφωνα με τις ίδιες  πληροφορίες σκοπεύει να επισκεφθεί το ΔΙΠΑΕ Καβάλας (πρώην ΤΕΙ Καβάλας). Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στην ΑΜΘ.

Το βιογραφικό του κ. Συρίγου:

«Ο Άγγελος Συρίγος γεννήθηκε το 1966. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ.Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού στο Υπουργείο Εσωτερικών (2012-2015) και Ειδικός Γραμματέας Διαπολιτισμικής Εκπαιδεύσεως στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (2007-2009).

Στις εκλογές του Ιουλίου 2019 εξελέγη βουλευτής στην Α΄ Περιφέρεια Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.Έχει δημοσιεύσει πέντε βιβλία και αρκετά επιστημονικά άρθρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το δίκαιο της Θάλασσας, το Κυπριακό, τα Βαλκάνια, τις μειονότητες και τη μετανάστευση.Είναι νυμφευμένος με την Ειρήνη Σταματούδη κι έχουν τρία παιδιά».

Διαβάστε επίσης