Το αδιέξοδο συνεχίζεται για τους εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών

 Το αδιέξοδο συνεχίζεται για τους εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών

Συνεχίζεται το αδιέξοδο σχετικά με τις εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, όπως υποστήριξε χθες με νέες του δηλώσεις ο Αντώνης Μαστοράκης, ως εκπρόσωπος των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών. Ναι μεν σημειώνεται κάποια κινητικότητα σε περιφέρειες όπως η Αττική και τα Δωδεκάνησα, ωστόσο στην υπόλοιπη Ελλάδα εξετάσεις δε διεξάγονται και φαίνεται ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι στην Καβάλα καταβλήθηκαν προσπάθειες ώστε να επαναληφθεί εκείνο που έγινε στην Αττική, με πρωτοβουλία της κ. Δούρου και στα Δωδεκάνησα με πρωτοβουλία του οικείου περιφερειάρχη. Αλλά οι συγκεκριμένες ενέργειες δεν είναι δυνατόν να αντιγραφούν ώστε να υλοποιηθούν και στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη. Ο λόγος φαίνεται πως είναι γραφειοκρατικός και αφορά σε υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σύμφωνα με τον κ. Μαστοράκη, οι εξετάσεις σταμάτησαν στις 28 Σεπτεμβρίου, δεν υπάρχει κατά τα λεγόμενά του κανένα φως στο τούνελ και προέβλεψε εντελώς απαισιόδοξα ότι χωρίς εξετάσεις και κυλήσει και ο μήνας Φεβρουάριος. Ο Αντώνης Μαστοράκης συμπλήρωσε μιλώντας στην ΠΡΩΙΝΗ: «Κατατέθηκε το νομοσχέδιο από την πλευρά του αρμόδιου υπουργείου αλλά δεν ικανοποιεί. Μάλιστα, εάν ψηφιστεί φοβάμαι ότι τα δεδομένα θα γίνουν ακόμη χειρότερα».

Διαβάστε επίσης