To άξιζε και το πήρε !

 To άξιζε και το πήρε !

Χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες εκπλήξεις η 92η τελετή απονομή των βραβείων ΟΣΚΑΡ ξημερώματα Δευτέρας.

Η τελετή ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας και δεν ήταν λίγοι αυτοί που βάλανε το ξυπνητήρι για να σηκωθούν μέσα στα χαράματα και να παρακολουθήσουν την ζωντανή μετάδοση αφού προφανώς το ενδιαφέρον τους για την συγκεκριμένη τελετή είναι μεγάλο και δεύτερον δεν είχανε κάτι άλλο να κάνουν.

Διότι για όσους χτυπάει στις 6 το πρωί το ξυπνητήρι δεν υπάρχει αυτή η σκέψη.

Εσείς βέβαια που δεν είδατε την ζωντανή μετάδοση δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί ένα από τα κανάλια της Cosmote που έχει και την αποκλειστικότητα θα μας την μεταδώσει την τελετή σίγουρα σε επανάληψη και σίγουρα όχι μόνο μία φορά.

Θα την εμπεδώσουμε ακόμα και εμείς που δεν καιγόμαστε ιδιαίτερα για τα βραβεία αυτά.

Ο Χοακίν Φίνιξ πήρε το  βραβείο α’ ανδρικού ρόλου  για την ερμηνεία του στην ταινία Joker αφού πραγματικά ήταν συγκλονιστικός.

Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει το βραβείο με τον συγκεκριμένο ρόλο  που τον βοήθησε να πιάσει στα χέρια του το χρυσό αγαλματίδιο.

Εκτός από το ταλέντο του εκάστοτε ηθοποιού για να φτάσει στην πολυπόθητη αυτή διάκριση χρειάζεται και ένας ρόλος που θα βοηθήσει τον ηθοποιό να αναδείξει τις υποκριτικές του ικανότητες.

Η ταινία τώρα , για την οποία στο πρόσφατο παρελθόν έγινε και πολύς λόγος , δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και σίγουρα δεν ήταν για το πρώτο βραβείο.

Είναι μία ταινία με πολλά μηνύματα για τους αδικημένους τους ιδιαίτερους και τους προβληματικούς που αν και είναι περισσότεροι από αυτούς που περνάνε ζωή και κότα παρόλα αυτά κανείς δεν ασχολείται μαζί τους και όσοι μπαίνουν στον κόπο τους υποτιμούν και τους χλευάζουν.

Η ταινία αποτελεί μία γροθιά στο σύστημα που ευνοεί τους πλούσιους και τους ισχυρούς.

Παρόλα αυτά τα συμπλέγματα του πρωταγωνιστή που κυριαρχούν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της ταινίας δημιουργούν ένα βαρύ  γκρίζο κλίμα που αγγίζει λίγο και τα όρια της μονοτονίας.

Η ταινία σε αρκετά σημεία κουράζει τον τηλεθεατή που εκτός από την ερμηνεία του πρωταγωνιστή δεν έχει από κάπου αλλού να πιαστεί.

 

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει και πάλι να εκπέμπει το ΜΕΓΚΑ που έχει μία δεύτερη ευκαιρία στην ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη που λειτουργεί στην Ελλάδα του Μητσοτάκη ως Υπουργός παρά το πρωθυπουργό.

Ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή άρχισε να προβάλλεται το πρώτο διαφημιστικό σποτ για την νέα έναρξη του καναλιού.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης