«Το Cosmopolis μπαίνει στην καθημερινότητα μας»

 «Το Cosmopolis μπαίνει στην καθημερινότητα μας»

Λίγες ημέρες μετά τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για το επόμενο φεστιβάλ Cosmopolis, ο υπεύθυνος για τη διοργάνωση του Aλκης Zοπογλου μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής.

Επιβεβαίωσε και εξήγησε τις ανακοινώσεις στη συνέντευξη τύπου την προηγούμενη Πέμπτη. Εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι το καινούργιο φεστιβάλ, μεγαλύτερο και ανανεωμένο, θα έχει επιτυχία.  Ο κ. Ζοπογλου παρέπεμψε σε περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του φεστιβάλ στην ιστοσελίδα του. Στην οποία όπως είπε το προσεχές δεκαήμερο θα υπάρχουν πλήρειςενημερώσεις για όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων που φέτος θα ξεκινήσουν τέλος Μάη και θα συνεχιστούν μέχρι το Νοέμβριο.

Στις δηλώσεις του μεταξύ των άλλων ο κ. Ζοπόγλου είπε: «Από φέτος το φεστιβάλ Cosmopolis δεν θα είναι μόνο τετραήμερο. Αποκτά διάρκεια. Ξεκινά στο τέλος Μαΐου, συνεχίζεται μέχρι και το Νοέμβριο. Όλοι θέλαμε την ανανέωση της διοργάνωσης, η οποία και φέτος θα έχει πάρα πολύ χορό. Συγκροτήματα από τέσσερις χώρες. Θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής και του κοινού. Δηλαδή το Cosmopolis δεν θα είναι μόνο θέαμα αλλά θα συμμετέχει και ο κόσμος. Ενημέρωση του κοινού για το ακριβές και αναλυτικό πρόγραμμα θα υπάρχει από την ιστοσελίδα του. Τις επόμενες 10 με 15 μέρες θα έχουν ανακοινωθεί όλα. Πρόκειται για έναν καινούργιο σχεδιασμό στηριγμένο στις τάσεις των διεθνή φεστιβάλ. Αν παρουσιαστεί στην πορεία κάποια ατέλεια, θα τη διορθώσουμε».

Ο κ. Ζοπογλου ρωτήθηκε για την «επίθεση» που γίνεται και στον ίδιο το τελευταίο διάστημα. Απάντησε: «Πρόκειται για μία επίθεση στο θεσμό του Cosmopolis και μάλιστα κακοπροαίρετη. Να ξέρουν ότι μας κάνουν καλό. Δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό τώρα. Προβλέπω ότι τελικά θα υπάρξει επιτυχία του Cosmopolis. Μπαίνει στην καθημερινότητά μας. Δημιουργεί εξωστρέφεια για την πόλη. Προβάλλει την Καβάλα ως τουριστικό προορισμό».

Διαβάστε επίσης