Το Euronews στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων

 Το Euronews στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων

Συνεχής είναι οι ενέργειες του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη, για την τουριστική προβολή, που δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ, στη διάρκεια του έτους, όσον αφορά συνολικά, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ο κ. Αντωνιάδης μεσολάβησε στον τηλεοπτικό σταθμό Euronews, το τμήμα του οποίου εδρεύει στην Αθήνα, έτσι συνεργείο του ειδησεογραφικού τηλεοπτικού σταθμού να βρίσκεται, εντός των ημερών στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, στο πλαίσιο αφιερώματος που ετοιμάζεται.

Με τη βοήθεια της υπουργού τουρισμού Έλενας Κουντουρά, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα λάβει μέρος και φέτος, σε έκθεση τουρισμού και τροφίμων της Γαλλίας. Η έκθεση με την επωνυμία IFTM TOP REZA γίνεται αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι, αλλά χωρίς να πληρώσει η Περιφέρεια καθόλου χρήματα.

Πέρσι η Περιφέρεια ΑΜΘ συμμετείχε στην έκθεση με ποσό 10.000 ευρώ. Η κα Κουντουρά εξασφάλισε δωρεάν συμμετοχή της Περιφέρειας, με τη βοήθεια του περιπτέρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Τέλος το μήνα Σεπτέμβριο, προσκλήθηκε και θα βρίσκεται στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Αμερικανός μπλόκερ, τα κείμενα του οποίου – τουριστικού περιεχομένου – έχουνε μεγάλη απήχηση.

 

Διαβάστε επίσης