ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Δεν έχει προηγούμενο η πρωτοβουλία του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου δήλωσε ότι για την θέση του Μητροπολίτη ΦΝΘ προτιμά τον αρχιμανδρίτη Δαμασκηνό Κιαμέτη. Με παρόμοια δήλωση ο Αρχιεπίσκοπος γνωστοποίησε την προτίμηση μου και για την Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων.

 

Οι κυβερνητικοί βουλευτές συνεχίζουν την προσπάθεια τους για επιπλέον βραδινά δρομολόγια στη γραμμή της Κεραμωτής ώστε να εξυπηρετούνται οι πτήσεις τσάρτερ που φθάνουν το απόγευμα στο αεροδρόμιο. Ο Γιώργος Παπαφιλίππου υπενθύμισε ότι για το πρόβλημα που ανακύπτει από σήμερα, ευθύνες έχουν και οι ναυτιλιακές εταιρίες. Οι συμβασιούχοι δημοτικοί υπάλληλοι Καβάλας- Νέστου – Θάσου πρόκειται να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα για να πληρωθούν μισθούς τριών μηνών. Αφιέρωμα στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων ετοιμάζει ο τηλεοπτικός σταθμός Euronews. Στην χθεσινή ομιλία του Γιώργου Μαρίνου στο φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Πάρκο δηλώθηκε μία ακόμη φορά η στήριξη από το ΚΚΕ του αγώνα των απολυμένων της ΒΦΛ. Θετική η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη φετινή ΔΕΘ. Πολλά στελέχη της τοπικής ΝΔ ήταν Παρασκευή και Σάββατο στη Θεσσαλονίκη λόγω της επίσκεψης του Κ. Μητσοτάκη.

 

Συνελήφθη στην Καβάλα 33χρονος αλλοδαπός την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει μοτοσικλέτα. Το απόγευμα στο λιμάνι αντιφασιστική συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Αύριο νέο δικαστήριο για τους απολυμένους της ΒΦΛ που προσπαθούν να εκτελέσουν την απόφαση που τους δικαιώνει, η οποία εκδόθηκε τον Ιούλιο. Έγιναν χθες τα αποκαλυπτήρια μαρμάρινης πλάκας με τα ονόματα των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος των δασοκομάντος, τον Σεπτέμβρη του 1994 στα ορεινά της Δράμας.

 

Η φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας στις 8 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας. Ξεκίνησε η νέα φυσιολατρική περίοδος με την πρώτη εκδήλωση στο ΦΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου. 1.100 αθλητές έτρεξαν στον 4ο νυχτερινό αγώνα δρόμου. Εκδρομή στο Πήλιο οργανώνει ο Όμιλος για τη Διάδοση της Ελληνικής γλώσσας.

 

Με γκολ του Γρηγόρη Παπαδόπουλου ο ΑΟΚ νίκησε χθες σε φιλική αναμέτρηση το Παραλίμνιο. Σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος. Έχασε ο Νέστος από τον Άρη Αβάτου. Η Ένωση νίκησε τον Αρκαδικό, συνεχίζει στο κύπελλο με επόμενο αντίπαλο την ομάδα του Παπάγου.

 

Διαβάστε επίσης