• 25 Απριλίου 2024,

Το φάρμακο έρχεται από το Ισραήλ ;

 Το φάρμακο έρχεται από το Ισραήλ ;

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ ότι βρήκανε το αντίσωμα που εξουδετερώνει τον κορονοϊό.

Μεγάλη υπόθεση αν είναι έτσι γιατί θα έχουμε ένα ακόμα φάρμακο στην φαρέτρα μας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τον ιό όταν αυτός θα επιστρέψει.

Καταλαβαίνετε ότι από όλες αυτές τι έρευνες προβάδισμα φαίνεται να έχει η ανακάλυψη του Ισραήλ που υπόσχεται εξαφάνιση του ιού.

Δεν είναι εμβόλιο , είναι θεραπεία και καλύτερα γιατί το εμβόλιο απαιτεί αρκετά τεστ μέχρι την ημέρα της κυκλοφορίας του.

Είναι γεγονός ότι προς τον Οκτώβρη , αν δεν έχουμε πρόβλημα νωρίτερα,  που θα έχουμε το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον κορονοϊό θα βομβαρδιστούμε από διάφορα φάρμακα που θα υπόσχονται ίαση από τον κορονοϊό.

Βέβαια το καλύτερο θα είναι να βρούμε και κανά φάρμακο που να βοηθάει την πρόληψη και όχι την θεραπεία απαλλάσσοντας με αυτό τον τρόπο τις ευπαθείς ομάδες από την περιπέτεια της ασθένειας.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και το ερχόμενο Φθινόπωρο να μην αναγκαστούμε  να βλέπουμε και πάλι κάθε απόγευμα σε live σύνδεση τον Χαρδαλιά να μας ζητά να το ξανασκεφτούμε.

Να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας αυτό που ζήσαμε τον Απρίλιο και τον Μάϊο να μην επαναληφθεί.

 

Είναι δυνατόν να περιμένεις από έναν Έλληνα, που ενώ οδηγεί το αυτοκίνητο του ανοίγει το παράθυρο και πετάει το πλαστικό με τον καφέ του στον δρόμο, να βγει έξω και να τηρήσει τις αποστάσεις ασφαλείας ;

Με τίποτα !

Οχι μόνο δεν θα τις τηρήσει αλλά θα είναι πιο κοντά στον διπλανό του και από ότι πριν την εποχή κορονοϊού.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες ορισμένοι άνθρωποι γεννιούνται σκαλιστίρια και όταν μεγαλώσουν γίνονται απλά γκασμάδες !

Για όλουε αυτούς πλά δεν υπάρχει καμιά ελπίδα !

 

Οι αυστηροί κανονισμοί που θα ισχύσουν φέτος το καλοκαίρι στις ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας νομίζω ότι θα είναι και το τελειωτικό χτύπημα που θα κλείσει και αυτούς που σκεφτότανε να λειτουργήσουν.

Όλα αυτά τα μέτρα απαιτούν περισσότερο προσωπικό που σημαίνει περισσότερα έξοδα σε μία έτσι και αλλιώς κουτσουρεμένη τουριστική περίοδο.

Αυτά τα ξενοδοχεία που θα καταφέρουν τελικά να ανοίξουν και να λειτουργήσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον θα είναι για βραβείο.

Με όλα αυτά που ζητάνε είναι σα να τους λένε άντε και του χρόνου , γεροί να είμαστε.

 

Ανένδοτοι και καλά εμφανίζονται οι επιδημιολόγοι στις πιέσεις που δέχονται προκειμένου να ανοίξουν νωρίτερα οι επιχειρήσεις εστίασης και καφέ.

Αν δεν αλλάξει κάτι μαχαροπίρουνο σε ταβέρνα θα πιάσουμε πάλι στα χέρια μας από την 1 Ιουνίου και μετά.

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης