• 20 Απριλίου 2024,

Το Ιμαρέτ επαναλειτούργησε και μας περιμένει

 Το Ιμαρέτ επαναλειτούργησε και μας περιμένει

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως το ξενοδοχείο Imaret άνοιξε και πάλι τις πόρτες του το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020. Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, των φιλοξενούμενων και των συναδέλφων μας, ενισχύουμε τα μέτρα προστασίας, τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δίνουμε προτεραιότητα στην προστασία όλων μας.

Το νέο μας καλοκαιρινό Wine Bar που βρίσκεται στον διάδρομο με τα γιασεμιά δίπλα από το Μεστζίτ, λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες. Το “Jasmine Summertime Bar” υποδέχεται επισκέπτες καθημερινά εκτός Δευτέρας, από τις 20:30 προσφέροντας, πέρα από τη μοναδική θέα στην τρίγωνη αυλή του Imaret, μια εκλεκτή ποικιλία κρασιών και επιλεγμένα cocktails από τα φημισμένα Clumsies, όπως και τρείς γευστικές συνοδευτικές προτάσεις που έχει ετοιμάσει ο σεφ μας.

Το εστιατόριο του Imaret θα λειτουργεί επίσης καθημερινά εκτός Δευτέρας, 20:00 με 22:30 σερβίροντας το νέο του καλοκαιρινό set menu τεσσάρων πιάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση, η τηλεφωνική κράτηση μια μέρα νωρίτερα για τη διασφάλιση της ποιότητας και την άριστη παροχή υπηρεσίας.

Το Τμήμα Χαλάρωσης του Imaret θα είναι επίσης στη διάθεση φιλοξενούμενων και επισκεπτών που θέλουν να ζήσουν τις ιδιαίτερες θεραπείες που εδώ και χρόνια προσφέρει όπως και να ανακαλύψουν τις υπηρεσίες του Medical Wellness της εταιρίας Prevital που διατίθενται αποκλειστικά στον χώρο μας κατόπιν ραντεβού.

Το καφέ στο αίθριο του Imaret προς το παρόν θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι ξεναγήσεις στο Imaret ξεκινούν και πάλι και θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Τρίτης και Τετάρτης από τις 10:00 έως τις 15:00 όπως και οι ξεναγήσεις στο Μουσείο-Οικία του Μοχάμετ Άλι, από τις 10:00 έως τις 14:00, πάντοτε κατόπιν ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@imaret.gr ή τηλεφωνικά στο 2510620151 (Δελτίο τύπου)

Διαβάστε επίσης