• 20 Απριλίου 2024,

Το καλύτερο Night City Run – Πάνω απο 1000 άνθρωποι στην αφετηρία

 Το καλύτερο Night City Run – Πάνω απο 1000 άνθρωποι στην αφετηρία

Ηταν αναμφισβήτητα το καλύτερο Night City Run απο τότε που ξεκίνησε και καθιερώθηκε ως θεσμός και από άποψη οργάνωσης αλλά και συμμετοχής αφού αυτή την 4η χρονιά αυτοί που τρέξανε ήταν πάνω απο χίλιοι !

Μπράβο στους διοργανωτές , την Λέσχη Φιλάθλών Καβάλας , τον Δήμο Καβάλας , την Τροχαία, την Δημοτική Αστυνομία και όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτή την διοργάνωση.

Το κλίμα απο νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία όπου ήταν η αφετερία του αγώνα των δύο διαδρομών ήταν άκρως εορταστική με την πλατεία της Καβάλας να ξεχειλίζει απο ήχους , χρώματα και ανθρώπους όλων των ηλικιών που επιλέξανε να φορέσουν τα αθλητικά τους παπούτσια και να κατεβούνε στο κέντρο της Καβάλας για να τρέξουν.

Η επιτυχία του Night City Run ήταν για άλλη μια φορά η ενεργοποίηση ανθρώπων που δεν είχανε και δεν έχουν καμμία σχέση με τον αθλητισμό και το τρέξιμο.

Ισως για αυτούς τους ανθρώπους η συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο αγώνα να είναι μόνο η αρχή “μιας άλλης ζωής” με περισσότερες αθλητικές δραστηριότητες και λιγότερες καταχρήσεις.

Ξέρετε πόσοι συμπολίτες μας με αφορμή αυτό τον αγώνα , αν και δεν είχανε καμμία σχέση με την άσκηση και την άθληση, μπήκανε στο τρυπάκι και είδανε τα πράγματα διαφορετικά ;

Αυτού του είδους οι αγώνες θυμίζουν λίγο την δεκαετία του 90 που μετά τον άθλο της Εθνικής μας στο Ευρωμπάσκετ όλη η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια έπαιζε μπάσκετ.

Έτσι και με το τρέξιμο που μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μας όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας φοράνε τα αθλητικά τους παπούτσια και βγαίνουν στους δρόμους και στα γήπεδα για λίγο τρέξιμο ή περπάτημα.

Ένα μεγάλο μπράβο για άλλη μια φορά στους διοργανωτές.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και μόλις έχουμε αφήσει πίσω μας ένα άκρως ακόμα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο που είχε για άλλη μια φορά καταπληκτική θάλασσα.

Ο κόσμος έχει αραιώσει αισθητά αφού έχουν απομείνει στην περιοχή μερικοί ξεχασμένοι τουρίστες ,Βούλγαροι στην πλειοψηφία τους, που όμως και αυτοί έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και μαζί μας απολαμβάνουν το μικρό αυτό καλοκαιράκι του Σεπτέμβρη που θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα αφού μέχρι και την Παρασκευή η θερμοκρασία θα είναι εκεί γύρω στους 30 βαθμούς τα μεσημέρια.

Πέφτει 4-5 βαθμούς την Παρασκευή και το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι δροσερό.

Την μείωση του ΕΝΦΙΑ και του συντελεστή του ΦΠΑ υποσχέθηκε ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης απο το βήμα της ΔΕΘ θέλοντας και αυτός για άλλη μια φορά να δώσει την εντύπωση οτι σε αυτή την χώρα κουμάντο κάνουμε εμείς και οχι αυτοί.

Είναι γελασμένος αφού το τιμόνι στα χέρια τους ακόμα το έχουν ΑΥΤΟΙ !

Όσο αφορά τις υποσχέσεις νομίζω οτι είναι λίγο σε καλύτερη μοίρα απο τον ΣΥΡΙΖΑ που ώς αξιωματική αντιπολίτευση υποσχόταν οτι θα τον καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ.

Και το έκανε !!!!

Αυτός τουλάχιστον λέει οτι θα τον μείωσει αφού έχει πάρει χαμπάρι οτι δεν πρόκειται ποτέ να απαλλαγούμε ολοκληρωτικά απο τον συγκεκριμένο φόρο και είναι πιο ρεαλιστής.

Καλή σας ημέρα καλή εβδομάδα και όλα να πάνε καλά γιατί το έχουμε ανάγκη ρε παιδιά.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης