Το κορίτσι γυρίζει την πλάτη της στο μέλλον !

 Το κορίτσι γυρίζει την πλάτη της στο μέλλον !

Υπάρχουν και τα κορίτσια , όπως βλέπετε και απο την σημερινή μας φώτο που επιμένουν και γυρίζουν την πλάτη στο μέλλον όπως λέει και το τραγούδι του Διονύση Τσακνή που είναι απο τα καλύτερα που έχει γράψει, αν οχι το καλύτερο.

Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον το έργο το εχω δει μην με τρελένεται.

Το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας , ξεγράψτε με απο τα κατάστιχα σας , στον κόπο σας δεν μπαίνω και στα έργα σας!

 

Σύμφωνα με την διοίκηση του Δήμου Καβάλας στο επόμενο διάστημα θα λυθεί και το σοβαρό πρόβλημα των οσμών που μεταξύ όλων των άλλων είναι κυρίως αντιτουριστικό σε μια πόλη που θέλει να αποτελεί ένας απο τους καλύτερους και δημοφιλέστερους προορισμούς της Βορείου Ελλάδας για τους τουρίστες.

Θα γίνει – λέει ο Δήμος – η συντήρηση στα φρέατια αλλά και στον εξαερισμό του βιολογικού και έτσι θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα της μπόχας.

Δεν μας έφτανε η μπόχα απο την ΒΦΛ για την οποία τόσο λόγο έγινε το προηγούμενο διάστημα τώρα έχουμε και την μπόχα του Βιολογικού.

Μας έχουν φάει οι μπόχες αν το δεν το έχετε καταλάβει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Τα μηχανήματα που θα βάλει ο Δήμος της Καβάλας για να μετράνε την ατμοσφαιρική ρύπανση δεν μπορούν να μετράνε και τις οσμές τις δυσάρεστες ;

Το γράφω αυτό γιατί είναι σίγουρο οτι στο μέλλον αυτές οι οσμές απο τον Βιολογικό για διάφορους λόγους θα μας απασχολήσουν και πάλι.

Δεν είναι κάτι που λύνεται και το ξεχνάς οριστικά.

Τέλος σύμφωνα και πάλι με την διοίκηση του Δήμου για τον ετεροχρονισμό στο άναμα των δημοτικών λαμπτήρων φταίει η ΔΕΗ που έχει μια βλάβη στο σύστημα της και προσπαθεί να αντιμετωπίσει.

Αν δεν έχει λυθεί το πρόβλημα θα λυθεί τις επόμενες ημέρες.

Πάντως είμαστε σε μια φάση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε το γρηγορότερο γιατί είμαστε στο ξεκίμημα της τουριστικής σαιζόν.

 

Οι ξενοδόχοι της Καβάλας και της Θάσου πάντως είναι ευχαριστημένοι απο την κίνηση του τριημέρου αν και οι περισσότεροι τουρίστες που κινήθηκαν στην περιοχή μας ήταν Βαλκάνιοι και ελάχιστοι έλληνες.

Μας λείπουν οι Τούρκοι αλλά στην αγορά έχουν μπεί έστω και με αφορμή την Τόσκα που πέρασε στα χέρια του Μουζενίδη οι Ρώσοι τουρίστες.

 

Καλά ρε παιδιά αυτή η Μάγκυ η Χαραλαμπίδου μήπως έχει το χάπι της νεότητας και το παίρνει κάθε πρωί ;

Πήγε στη Μύκονο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και παραμιλήσανε όλοι με τις αναλογίες του κορμιού της.

Εϊναι σίγουρα πάνω απο 60 αλλά δείχνει 40άρα !!!

Περίπου Καρντάσιαν σε νεώτερη έκδοση.

Νατάσσα Καλογρίδη και βάλε.

Διότι και το αμόρε του Λυκουρέζου είναι σίγουρα πάνω απο 60 αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με την Μάγκυ σε καμμία περίπτωση.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός τις πρώτες μέρες του Ιούνη θα είναι καλός και καλοκαιρινός με το θερμόμετρο εκεί γύρω στους 30 βαθμούς.

Καταλαβαίνετε οτι απο εδώ και μετά θα περιμένουμε μόνο αύξηση της θερμοκρασίας και είναι σίγουρο οτι οι δροσιές του Μάη θα μας λείψουν.

Ο φίλος μου ο Βασιλάκης που ασχολείται λίγο περισσότερο με τον καιρό μου λέει οτι το φετεινό καλοκαίρι μπορεί να μην έχει πολλούς καύσωνες αλλά θα έχει μόνιμα ζέστη αφού θα μας λείπουν οι Βοριάδες.

Αυτό ίσως να είναι χειρότερο γιατί μετά απο μια περίοδο καύσωνα συνήθως δροσίζει και μπορούμε και παίρνουμε κάποιες ανάσες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας.

Οι καιροί παραμένουν πονηροί και ύποπτοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης