To κορίτσι και το θαλασσόξυλο

 To κορίτσι και το θαλασσόξυλο

Ένα θαλασσόξυλο που έχει ξεβράσει η θάλασσα είναι η καλύτερη μόντα για την παραλία.

Καλύτερη και απο ένα σετ με ξαπλώστρες και ομπρέλα.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες στο θαλασσόξιλο υπάρχει και μία γοητεία .

Για τον λόγο αυτό και τα κορίτσια προτιμούν τα θαλασσόξυλα.

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο πέρασε με καλοκαιρινές συνήθειες και θέλω να σας πω οτι δεν μας χάλασε καθόλου.

Η θάλασσα το έχουμε πεί το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε είναι τέλεια και είναι αυτή η εποχή που κάνουμε τα καλύτερα μπάνια.

Τα λεγόμενα μπάνια του Σεπτέμβρη.

Η θερμοκρασία της θάλασσας είναι ακόμα πολύ καλή και να έχετε υπόψη σας οτι πρώτα πέφτει η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και εν συνεχεία της θάλασσας.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΜΥ και τα τσακάλια της και αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή καιρικά θα θυμίζει πολύ καλοκαίρι και προς το τέλος της έρχονται πάλι κάτι 30άρια για να μας στείλουν και πάλι στις παραλίες.

Είπαμε οτι όλο τον Σεπτέμβρη θα μείνουμε σε απόσταση αναπνοής απο τις παραλίες.

Η παντόφλα με το δίχαλο παραμένει σε θέση μάχης.

Αυτό το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι το Σαββατοκύριακο του Night City Run με τους διοργανωτές να περιμένουν νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Αρκετός κόσμος και κυρίως παιδιά θα κατέβουν για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις δύο κούρσες των πέντε και δέκα χιλιομέτρων δημιουργώντας ένα εορταστικό κλίμα στο κέντρο της Καβάλας.
Αυτό το Σαββατοκύριακο περιμένουμε και πάλι πολλούς Βαλκάνιους τουρίστες και κυρίως Βούλγαρους γιατί στην χώρα τους είναι κάποια γιορτή και για αυτούς είναι τριήμερο.

 

Τελικά ο γάμος του Ρέμου μετά το μυστήριο εξελίχθηκε σε μια συναυλία με πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής και ξένης μουσική σκηνής.

Αγαπημένα τραγούδια ερμήνευσαν , σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Χρήστος Δάντης , η Γλυκερία , ο Μακεδόνας και ο Ιταλός τραγουδιστής του έρωτα Eros Ramazzotti.

Μόνο ο Rod Steawrt έλειπε.

Κάποια στιγμή μάλιστα πάνω στην σκηνή ανέβηκε και ο γαμπρός Αντώνης Ρέμος ο οποίος έκανε ένα ντουέτο με το Eros Ramazzotti.

Παρανυτφάκι στο γάμο τους η μικρή και χαριτωμένη τους κόρη.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί οτι για τους καλεσμένους του Ρέμου έψησε τα κρέατα  ο διάσημος Τούρκος χασάπης Salt Bae και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έκανε θαύματα.

 

Πάντως έτσι όπως έχουν δεσμευτεί Τσίπρας και Μητσοτάκης Κυριάκος τα επόμενα χρόνια οτι και να γίνει, όποιος και απο τους δύο να είναι πρωθυπουργός ο ΕΝΦΙΑ θα μειωθεί γιατί αυτό υποσχέθηκαν απο το βήμα της ΔΕΘ.

Σιγά παιδιά μην σπρώχνεστε , ένας – ένας.

Θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει αυτή η δέσμευση να γίνει και πράξη είτε απο τον έναν είτε απο τον άλλο.

 

Όσοι έχουμε στο σπίτι μας COSMOTE TV έχουμε μελανιάσει στο STAR WARS.

Αυτά που δεν είδαμε όταν έπρεπε τα βλέπουμε σήμερα και ταξιδεύουμε μαζί με τον Σιθρίπιο και τον Λούκας Σκαϊγουκερ σε μακρινούς γαλαξίες μέσα απο το κανάλι που παίζει μόνο ταινίες Star Wars.

H πριγκίπισσα  Λεϊλα ο Σόχο ο Βέϊντερ κ.τ.λ.π.

Ο R2 και ο ήχος απο τα γνωστά φωτόσπαθα να μας νανουρίζει.

 

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σαιζόν και για την Κατερίνα Καινούργιου η γνωστή παρουσιάστρια ως ερωτευμένη πλέον περνά στιγμές χαλάρωσης με το νέο της αμόρε στο Παρίσι απο όπου και ανέβασε διάφορα φωτογραφίες με φόντο τον Πύργο του Άϊφελ.

Το νέο αμόρε της Καινούργιου είναι ένα παλικάρι που ήταν μέσα σε κοινή παρέα ήταν φίλοι αλλά ξέρετε σε κάποιες περιπτώσεις κάποιες φιλίες εξελίσονται σε έρωτες.

Κάπως έτσι συνέβη μεταξύ της Κατερίνας και του Νάσου που ασχολείται με τα οικονομικά και έχει ως βάση του το Λονδίνο.

Με την Κατερίνα βέβαια στο πλευρό του η βάση αυτή παύει να ισχύει αφού ο Νάσος είναι αβέρτα στα ταξίδια για τα μάτια της μόνο.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 54 !

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης