To κορίτσι με την ….. σανίδα !

 To κορίτσι με την ….. σανίδα !

Μέχρι σήμερα είχαμε ακούσει μόνο για το κορίτσι με το τατουάζ.

Ταινιάρα με πρωταγωνιστές εκτός απο το κορίτσι με το τατουάζ και τον Ντάνιελ Γκρέγκ που τα τελευταία χρόνια υποδύεται τον Τζέημς Μπόντ , τον κορυφαίο Βρετανό πράκτορα στην ιστορία του κινηματογράφου.

Σήμερα έφτασε η μέρα να γνωρίσουμε και το κορίτσι με την σανίδα που περιμένει ένα καλό κύμα για να πάρει μπρος.

“Θέλει άνεμο η αγάπη” που λέει το τραγούδι και η σανίδα κύματα.

Πάντως η σημερινή φώτο είναι αλήθεια οτι μας φέρνει πιο κοντά στο καλοκαίρι του 2018 με μια πρώτη γεύση απο αυτό το Σαββατοκύριακο όπου ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 25 βαθμούς.

Αυτές είναι θερμοκρασίες που μας φέρνουν πιο κοντά στην θάλασσα αν και ακόμα είναι νωρίς.

Για κάποιον που δεν είναι χειμερινός κολυμβητής το νωρίτερο που μπορούν να ξεκινήσουν τα μπάνια στην θάλασσα είναι αρχές Απρίλη.

Όταν πηγαίναμε Γυμνάσιο πάντα αρχές του Απρίλη κάναμε μια κοπάνα απο το σχολείο την οποία και αφιερώναμε στο πρώτο μας μπάνιο στην θάλασσα που γινόταν στις ΓΛΑΣΤΡΕΣ.

Λεωφορείο απο το ΚΤΕΛ και στάση ΓΛΑΣΤΡΕΣ.

Μπάνιο και παχνίδι και στη συνεχεία η εκδρομή έκλεινε με ένα σάντουιτς πάνω απο την ταβέρνα που σήμερα στην θέση της έχουν φυτρώσει δύο χλειδάτες μεζονέτες.

 

Φοβερός ο Ερντογάν έχει βαλθεί να βάλει φωτιά σε όλο τον κόσμο.

Εχει μπερδέψει τους Ρώσους έχει μπερδέψει τους Αμερικάνους ξεσηκώνει τους Βρετανούς είναι σε θέση μάχης με την Συρία και προκαλεί την Ελλάδα.

Αυτός είναι ο Ερντογάν που όπως διαβάζουμε θέλει να αναλάβει και τον ρόλο του ρυθμιστή – διαμεσολαβητή ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ρωσία.

Αυτός ο έτσι και αλλιώς επικίνδυνος άνθρωπος καταλαβαίνετε πόσο περισσότερο επικίνδυνος γίνεται οταν αναλαμβάνει τέτοιους ρόλους.

Μα μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί τον Ερντογάν ;

Αντί να του δίνουν ρόλους θα πρέπει σιγά – σιγά να αρχίζουν να τον απομονώνουν μέχρι να αποχωρήσει απο την εξουσία.

 

Τελικά ο ένας μετά τον άλλο διαπιστώνουν οτι αυτό το νέφος που σκεπάζει την τελευταία περίοδο το χωριό της Καρβάλης μόνο μια απλή σκόνη δεν είναι.

Αυτό το νέφος έχει μυρωδιά και μάλιστα ενοχλητική.

Θα πρέπει όπως καταλαβαίνετε για να καταλήξουμε σε κάποια ασφαλή συμπεράσματα και να γνωρίζουμε τι γίνεται να απευθυνθούμε στις μετρήσεις έμπιστων μηχανημάτων που θα δουλεύουν.

Τις απορίες των κατοίκων της Νέας Καρβάλης και όχι μόνο θα την δώσουν οι μετρήσεις οι επίσημες απο τα μηχανάκια που μετράνε την μόλυνση του περιβάλλοντος.

 

Συνεχίζει στον θεσμό του κυπέλου ο ΑΟΚ που μπήκε σε αυτή την ιστορία προκειμένου να συνεχιστεί η δράση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μιας και οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα τελειώσανε νωρίς.

Αυτό βέβαια που μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά που θα αποτελέσει και την αφετερία για την νέα αγωνιστική χρονιά.

 

Είναι ελάχιστοι αυτοί που επιμένουν και συνεχίζουν να ασχολούνται με το Survivor No2 που έχει πατώσει όσο αφορά την τηλεθέαση και σίγουρα μετά απο αυτό θα κάνουμε πολλά χρόνια για να δούμε το Survivor 3 αφού ο τούρκος παραγωγός που πληρώνει τον βαρκάρη πρέπει να έχασε αυτά που κέρδισε απο το Survivor 1.

To Survivor είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης απο τα πιο ακριβά, ίσως το πιο ακριβό που κοστίζει κάθε επισόδιο χιλιάδες ευρώ.
Για να βγεί οικονομικά θα πρέπει τηλεοπτικά να “πετάει” αν και κάτι τέτοιο με το Survivor No2 δεν συμβαίνει.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με  το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης