Εκτός με Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου – «Ψήνεται» καινούργια διοικούσα για τον ΑΟΚ

 Εκτός με Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου –  «Ψήνεται» καινούργια διοικούσα για τον ΑΟΚ

O  ΑΟΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα παίξει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου( 4 γκολ ο Γαϊδαρτζής στο 5-1 επί του Αρη Αβάτου) στις 25 Απριλίου.

Αρχικά είχε δοθεί η εντύπωση ότι όλα τα ματς του ΑΟΚ στο Κύπελλο θα ήταν εντός έδρας αλλά τελικά κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει.  Αν κερδίσει ο ΑΟΚ μέσα στο Παραλίμνιο, τότε θα αντιμετωπίσει στο «Ανθή Καραγιάννη» την ΑΕ Καλαμπακίου.

Η ομάδα των Σερρών πάντως ίσως την Κυριακή  22 Απριλίου δώσει το πρώτο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου στη Β` Εθνική.   Πάντως  υπάρχουν φόβοι   για  την αναβολή της έναρξης του μίνι πρωταθλήματος, αφού χθες δεν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση λόγω του ότι υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις κι εκκρεμοδικίες, οι οποίες αφορούν σε ομάδες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το ενδιαφέρον στα διοικητικά

Πολύ περισσότερο από το Κύπελλο Ερασιτεχνών,  το ενδιαφέρον στρέφεται στα διοικητικά της ομάδας αφού είναι φανερό ότι η φετινή τάξη των πραγμάτων δε μπορεί να ανταπεξέλθει και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Γίνονται κινήσεις από ανθρώπους που σήκωσαν μεγάλο βάρος στο οικονομικό προκειμένου ουσιαστικά να βρεθούν ισχυροί σύμμαχοι για τη νέα περίοδο που θα οδηγήσουν τον ΑΟΚ σε κάτι παραπάνω.  Μερικές συναντήσεις έχουν γίνει και θα γίνουν και άλλες.

Ο στόχος είναι να συσταθεί μια «δυνατή» διοικούσα επιτροπή που θα τρέξει την ομάδα στο οικονομικό.

Φυσικά αυτή η διοικούσα επιτροπή θα θέσει κάποιους όρους που αφορούν κυρίως τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ.  Αν ένας βασικός όρος είναι να ελέγχει και τον Ερασιτέχνη η διοικούσα τότε δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει αυτό δεκτό.  Θα υπάρχουν αντιδράσεις η θα βρεθεί από κοινού μια φόρμουλα συνεργασίας;

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτή τη νέα διοικούσα επιτροπή γίνονται προσπάθειες να δεχτούν να συμμετέχουν και μέλη της προηγούμενης.  Προφορικά μάλιστα δεν φαίνεται ορισμένοι από αυτούς να είναι αρνητικοί.

Το ζητούμενο είναι να βρεθούν και νέα πρόσωπα με οικονομική επιφάνεια που επίσης θα είναι σημαντικοί αρωγοί στη νέα προσπάθεια προκειμένου να «ξεκολλήσουμε» από τη Γ` Εθνική.

Όλα φυσικά πρέπει να γίνουν με γρήγορους ρυθμούς και να μην υπάρχει αβεβαιότητα όλο το καλοκαίρι για τις μεταγραφές, την οργάνωση κτλ.

 

Διαβάστε επίσης