• 28 Απριλίου 2024,

Το Λιμεναρχείο ερευνά καταγγελία κατά της ΔΕΥΑΚ

 Το Λιμεναρχείο ερευνά καταγγελία κατά της ΔΕΥΑΚ

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου στο Λιμεναρχείο Καβάλας και στην ΠΡΩΙΝΗ διατυπώθηκε καταγγελία από κατοίκους της περιοχής των Σφαγείων σχετικά με διαρροή λυμάτων στη θάλασσα, μέσω του ρέματος που βρίσκεται δίπλα στο λιμανάκι των Σφαγείων. Βρεθήκαμε το σημείο όπου διαπιστώσαμε ότι εκτός από τα νερά της βροχής έπεφταν στη θάλασσα και άλλα υγρά από παρακείμενη παροχή άγνωστης προέλευσης.

Οι κάτοικοι που διατύπωσαν την καταγγελία στην περιοχή έμειναν στη σημείο, αφού μετά από λίγη ώρα προσήλθε προσωπικό του Λιμεναρχείου προκειμένου να καταγράψει το περιστατικό. Όπως πληροφορηθήκαμε, διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Καβάλας στο οποίο έδωσε ήδη εξηγήσεις η ΔΕΥΑΚ, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για νερά της βροχής. Το Λιμεναρχείο φέρεται ν π ήρε δείγματα του νερού που κατέληγε στη θάλασσα που θα αποστείλει για ανάλυση στο χημείο. Η έρευνα του Λιμεναρχείου Καβάλας συνεχίζεται.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το Λιμεναρχείο Καβάλας είχε αυξημένη εμπλοκή στα μέτρα ασφαλείας για τη διεξαγωγή του αεροπορικού σόου. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα και στη Νέα Πέραμο, με τη διακριτική παρουσία προσωπικού του λιμενικού σώματος, στέφθηκαν κατά το λιμεναρχείο με επιτυχία.

Διαβάστε επίσης