Νέες υπηρεσίες στο πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς

 Νέες υπηρεσίες στο πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησε η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ συνοπτικό διαγωνισμό προκειμένου να προμηθευτεί, να εγκαταστήσει και να λειτουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης του χώρου στάθμευσης στη Δημοτική Αγορά. Προ λίγων μηνών η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Αναστασία Ιωσηφίδου είχε υποσχεθεί επιπλέον κίνητρο ώστε να ψωνίζει κάποιες από τη ΔΑΚ. Τότε για πρώτη φορά η κ. Ιωσηφίδου είχε αναφερθεί στο «δώρο» που θα προσφέρει η ΔΑΚ στους πελάτες της. Δηλαδή, υπό προϋποθέσεις, θα τους προσφέρει δωρεάν στάθμευση.

Το υφιστάμενο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης του πάρκινγκ της ΔΑΚ δε μπορεί να προσφέρει τη συγκεκριμένη δυνατότητα και υπηρεσία στο καταναλωτικό κοινό. Ο διαγωνισμός που διεξήχθη με επιτυχία θα προσφέρει ένα ανανεωμένο, υπερσύγχρονο σύστημα για την παροχή νέων υπηρεσιών και την ικανοποίηση νέων δυνατοτήτων, τις οποίες ζητά η δημοτικής επιχείρηση και θέλει να εκμεταλλευθεί.

Η γραφειοκρατική διαδικασία δεν είναι εύκολη. Πάντως το αργότερο έως το φθινόπωρο όλα θα είναι έτοιμα προκειμένου να ανακοινωθούν επίσημα. Στόχος είναι η προσέλκυση επιπλέον πελατών στα καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας με δώρο τη δωρεάν στάθμευση είτε στο στεγασμένο, είτε στο υπαίθριο πάρκινγκ.

Διαβάστε επίσης