• 21 Μαΐου 2024,

Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια ΑΜΘ

 Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια ΑΜΘ

Κυκλοφορεί ως φήμη, ως πληροφορία το τελευταίο διάστημα. Επιβεβαιώθηκε χθες από τον κ. Κωστή Σιμιτσή (υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ του ΠΑΣΟΚ το 2019).

Το κόμμα προετοιμάζει το δικό του ψηφοδέλτιο. Αναζητά 12 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην ΠΕ Καβάλας. Η δε προοπτική συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ προς το παρόν δεν υπάρχει αν και συζητήσεις γίνονται.

Ο κ. Σιμιτσής εξηγεί ότι το ΠΑΣΟΚ προχωρά μόνο του και θα δει τι θα γίνει στην πορεία. Μεταξύ άλλων ο κ. Σιμιτσής είπε στην Πρωινή: « Είναι αλήθεια ότι αργήσαμε. Πάντως ετοιμαζόμαστε. Στην Αθήνα, στην κεντρική διοίκηση του κόμματος, δημιουργήθηκε η σχετική επιτροπή.

Ήδη συνεδρίασε μια φορά. Αν γίνει κάποια συνεργασία π.χ. με το ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα αποφασιστεί κεντρικά. Και εγώ και ο κ. Κατσιμίγας δηλώσαμε ότι δεν θα εμπλακούμε. Ακούω ότι ο κ. Κατσιμίγας δεν αποκλείει να ασχοληθεί. Με κάποιες προϋποθέσεις.

Προχθές που συζητούσαμε στο περιθώριο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου μου είπε μάλλον δεν θα ασχοληθεί. Προχωράμε μόνοι μας ως ΠΑΣΟΚ για την ΑΜΘ και βλέπουμε… Ο Γιώργος Πετρίδης επιμένει να είναι εκτός της προσπάθειας. Αισιοδοξώ ότι το ΠΑΣΟΚ θα βρει τα στελέχη που χρειάζονται και θα κάνει το ψηφοδέλτιο του στην ΑΜΘ».

Διαβάστε επίσης