Το πεντηκοστό φύλλο της «Θρακικής»

 Το πεντηκοστό φύλλο της «Θρακικής»

ΣτουςφιλόξενουςχώρουςτουΑναγνωστηρίου τηςΔημοτικήςΒιβλιοθήκης Καβάλας , η Θρακική Εστία Ν. Καβάλας, παρουσίασε το πεντηκοστόφύλλοτηςεφημερίδας  τηςμετίτλο ΘΡΑΚΙΚΗ. Τίμησετους πρωτεργάτεςτηςΕστίας αλλά και τουςδημιουργούςτηςεφημερίδας πριν 20 χρόνια.

Ειδική αναφοράέγινεστην επίτιμη πρόεδροΕυθυμία Πέγιου πουείχετότετηνιδέα για τηνέκδοσηεφημερίδας όπως και στομέλοςτου Δ.Σ. αείμνηστοΖήση Μπρουκάκη. Η ΘΡΑΚΙΚΗ ,όλα της τα τεύχη , είναι βιβλιοδετημένα και ένας τόμος από αυτά βρίσκεται ήδηστηνΔημοτικήΒιβλιοθήκη (παραδόθηκεστηνδιευθύντρια της, κ. Κατερίνα Κουμανίδου) , είναι πλέον προσιτόςγια τους Καβαλιώτες και τουςερευνητές.

Ο άλλοςτόμος θα είναι στα γραφεία τηςΘρακικής. Τηνεκδήλωση μας τίμησεμετην παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φ.Ν.Θ. κ.κ. Στέφανος ο λόγοςήταν μεστός και ωφέλιμος όπως και οι προτάσεις που κατέθεσε.Μίλησαν για τηνεφημερίδα αλλά και για τηνιστορία τηςΕστίας μας οιΔημοσθένηςΔημοσθενόπουλος ,Ζήσης Βαπορίδης,  Δόμνα Κάλφα , Τάνια Ιωαννίδου, ΈλληΤσολακίδου.

Για τηνεφημερίδα αλλά και τιςδράσεις και σκοπούς τηςΘρακικής μίλησαν ο πρόεδροςτηςΝίκοςΤσουμπάκης και τομέλοςτου Δ.Σ. Κώστας Παπακοσμάς.Το Δ.Σ. τηςΘρακικής Εστίας ευχαριστεί τα μέλη και τουςφίλουςτηςΕστίας που παρευρέθησαν στηνόμορφηεκδήλωση.

 

Διαβάστε επίσης