• 29 Μαρτίου 2024,

O νέος Διοικητής Πυροσβεστικής στην Δήμαρχο

 O νέος Διοικητής Πυροσβεστικής στην Δήμαρχο

Για λόγους εθιμοτυπίας, αλλά και της πρώτης γνωριμίας με τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, την επισκέφθηκε στο γραφείο της, ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας Αντιπύραρχος Δημήτρης Γαλάνης, συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητής της ίδιας υπηρεσίας Επιπυραγό Κυριάκο Μανδράνη.

Κατά τη συνάντηση, η Δήμαρχος, τους υποδέχθηκε εγκάρδια και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο νέος διοικητής, δήλωσε πως υπηρέτησε για δυό χρόνια στην Καβάλα και περισσότερα στην ευρύτερη περιοχή και γνωρίζει, όπως είπε, σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που υπάρχουν.

Η Δήμαρχος αφού καλωσόρισε τον νέο Διοικητή και του ευχήθηκε καλή θητεία και καλή διαμονή στην Καβάλα, του δήλωσε, πως ο Δήμος εναποθέτει πολλές ελπίδες σε μια καλή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεδομένου ότι η Καβάλα έχει πληγεί τα προηγούμενα χρόνια από τις δασικές πυρκαγιές και τους καλοκαιρινούς ιδιαίτερα μήνες, προσβλέπει στην υπηρεσία αυτή, όπως και στη δασική υπηρεσία, για την άμεση αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων.

Συζήτησαν για την επικείμενη ολοκλήρωση της διαδικασίας, για την πιστοποίηση και τη θέση σε λειτουργία του πυροσβεστικού οχήματος που δωρίθηκε από την αδελφοποιημένη πόλη της Νυρεμβέργης και όπως είναι γνωστό, θα διατεθεί σε εθελοντές που θα εκπαιδευτούν από την Υπηρεσία και θα αναλάβουν δράση στην περιοχή του Κρυονερίου.

Η Δήμαρχος, πριν την αποχώρησή του από το γραφείο της, του χάρισε αναμνηστικά, για να γνωρίσει καλύτερα, μέσα απ’ αυτά, την Καβάλα και την περιοχή της.

Διαβάστε επίσης