• 19 Μαΐου 2024,

Το πιo αναπτυσσόμενο άθλημα παγκοσμίως έφτασε στην πόλη μας: Kavala Padel Club Smash στο Περιγιάλι! (φωτογραφίες)

 Το πιo αναπτυσσόμενο άθλημα παγκοσμίως έφτασε στην πόλη μας: Kavala Padel Club Smash στο Περιγιάλι! (φωτογραφίες)

Σχετικά με την ομάδα μας.

Είμαστε μία παρέα νέων ανθρώπων με πολλή αγάπη και εμπειρία σε διαφορετικά αθλήματα, που θέλοντας να προάγουμε την κοινωνικότητα και ομαδικότητα μέσα από το διασκεδαστικό παιχνίδι αποφασίσαμε να επενδύσουμε στη δημιουργία του γηπέδου padel στην πόλη μας, την Καβάλα, και να φέρουμε παιδιά και ενήλικες πιο κοντά στην άθληση.

Βρισκόμαστε στην περιοχή του Περιγιαλίου. Ο χώρος μας είναι περιφραγμένος και ιδανικός εκτός από Padel και για καφέ. Μπορείτε να βλέπετε τα νέα μας στην σελίδα μας στον Instagram @kavalapadelclub. Θα λειτουργήσουν ολιγάριθμα τμήματα ενηλίκων που θέλουν να μάθουν τα βασικά του αθλήματος.

Για κρατήσεις γηπέδων παρακαλώ στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα του Instagram @kavalapadelclub ή στο 6947157690. Για προπονήσεις στο 6941600629.

Λίγα λόγια για το padel

Tι είναι το padel; Το padel είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ομαδικό άθλημα που συνδυάζει στοιχεία από tennis & squash. Παίζεται σε ομάδες των 2 ατόμων σε περιφραγμένο γήπεδο με μεταλλικό πλέγμα ύψους 4 μέτρων και μεγέθους 20μ. X 10μ. Η ρακέτα που χρησιμοποιείται έχει ελαστική επιφάνεια με τρύπες και η μπάλα είναι χαμηλής συμπίεσης τένις.

Σε ποιους απευθύνεται; Το padel απευθύνεται σε κάθε ηλικία καθώς συνδυάζει δυο βασικά πλεονεκτήματα. Είναι ένα άθλημα που μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και διαθέτει εύκολα κατανοητούς κανόνες, κάνοντας το έτσι προσβάσιμο ακόμη και σε οικογένειες με παιδιά από 5 ετών.

Διαβάστε επίσης