• 20 Απριλίου 2024,

Το «πουλάκι» και η κ. Πρασσά

 Το «πουλάκι» και η κ. Πρασσά

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας την Δευτέρα το απόγευμα, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος κ.κ. Μποζούδης και Καμπουρίδης αντιστοίχως, ανέφεραν ότι όλος ο προϋπολογισμός του Φεστιβάλ Φιλίππων, με εξαντλητικές λεπτομέρειες, με συγκεκριμένα στοιχεία, ποσά και δράσεις, διέρρευσε και δημοσιοποιήθηκε από τοπικό ραδιοσταθμό, πριν καν συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο.

Η κ. Χιώτη Πρασσά, εκπρόσωπος της δημοτική παράταξης «Ανάσα για τον Δήμο» της κ. Δήμητρας Τσανάκα, χωρίς να της ζητήσει κανείς ειδικά εξηγήσεις ένιωσε την ανάγκη να πει τα εξής:

«Σας μιλώ εντίμως και σας λέω ότι το καταδικάζω. Εγώ τις εισηγήσεις του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ τις προωθώ μόνο στην κ. Τσανάκα η οποία είναι η αρχηγός της παράταξής μας. Είμαι σίγουρη ότι ούτε η κ. Τσανάκα τα διοχετεύει στους δημοσιογράφους. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει».

Τρίτη πρωί πρωί, η κ. Πρασσά φιλοξενήθηκε στον συγκεκριμένο ραδιοσταθμό ενώ νωρίτερα, χαράματα της Τρίτης, στην ιστοσελίδα του ίδιου ραδιοφωνικού σταθμού, αναρτήθηκε το παρακάτω κείμενο (παρατίθεται με την ορθογραφία του):

 

Η Χιώτη – Πρασσά μόνη εναντίον όλων

Χθες συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ και όπως άκουσα ο πρόεδρος Μποζούδης άλλαξε την τακτική του και συνοδεύει όλα τα θέματα που φέρνει προς συζήτηση με αναλυτικά εισηγητικά. Μόνο να μην είναι περιστασιακή αυτή η φροντίδα.
@ Αν καλά θυμάμαι η σύμβαση του Γκόνη με το ΔΗΠΕΘΕ τελειώνει τέτοια εποχή του χρόνου. Δεν νομίζω να του την ανανεώσουν; Αν και ο Μουριάδης πολύ θα το ήθελε αλλά δεν ξέρω αν θα το τολμήσει κάτω από το βάρος των καταγγελιών για ψυχολογική κακοποίηση.
@ Αχ, αυτή η Μενδώνη τα έχει κάνει μαντάρα στο υπουργείο πολιτισμού.
@ Χθες λοιπόν ο Γκόνης με κομμένα τα φτερά αλλά με το θράσσος στα ύψη ενώ ήξερε ότι δεν μπορεί να πληρωθεί δεύτερη σκηνοθεσία μέσα σε ένα χρόνο έκανε τον γαλαντόμο και πρόσφερε την νέα σκηνοθεσία του.
@ Κανονικά η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ συνεχίζει την μέθοδο των αδιαφανών διαδικασιών σε ότι έχει να κάνει με τις τυπογραφικές εργασίες. Ψήφισε η πλειοψηφία παρά τις επισημάνσεις της Χιώτη- Πρασσά ότι χωρίς προσφορές δεν μπορούν να ψηφίζουν για τις τυπογραφικές εργασίες.
@ Χαμός έγινε με την τοποθέτηση αιρ κοντίσιον στο βαν του ΔΗΠΕΘΕ κόστους 2.500 ευρώ που το υπέγραφε ο Κώστας Πεφάνης για λογαριασμό της εταιρείας αυτοκινήτων όπου εργάζεται και ευτυχώς είχε την πρόνοια να μη ψηφίσει.

Κάποιο «πουλάκι» χιώτικο λάλησε λοιπόν και πιάστηκε στα πράσα. Λέτε να είναι η κ. Τσανάκα αφού μόνον σε εκείνη μεταφέρει τα του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ η κ. Χιώτη Πρασσά;

Θ.Θ.

Διαβάστε επίσης