• 24 Απριλίου 2024,

Το σημαντικό έργο της Πνοής είναι πάντα εδώ

 Το σημαντικό έργο της Πνοής είναι πάντα εδώ

Το προηγούμενο διάστημα ανακοινώθηκε από το σύλλογο Πνοή ότι παρέλαβε τρόφιμα στο πλαίσιο πρωτοβουλίας των σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» ενώ ταυτόχρονα ενίσχυσε με απαραίτητα είδη το Δήμο Καρδίτσας.

Οι δύο αυτές πρόσφατες δραστηριότητες της Πνοής αποδεικνύουν ότι η δουλειά της -εθελοντική ουσιαστική και αθόρυβη- συνεχίζεται και δεν σταματά. Δεν επηρεάζεται από τα μέτρα πρόληψης κορωνοϊού. Γίνεται βέβαια με όλη την διαδικασία που προβλέπεται. Πριν από όλα με τηλεφωνική επικοινωνία.

Όποιος λοιπόν θέλει να βοηθήσει ή να βοηθηθεί από την Πνοή δεν έχει παρά να καλέσει το σταθερό της τηλέφωνο 251 0232 211. Το τηλέφωνο αυτό είναι ανοιχτό όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας γίνεται μία πρώτη συνεννόηση. Δίδεται ένα πιο συγκεκριμένο ραντεβού. Για λογαριασμό της Πνοής μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής η κ. Νίκη Ανέστη που είπε: «Ο σύλλογός μας δεν σταμάτησε να δραστηριοποιείται. Με μεγάλη προσοχή και τήρηση των μέτρων πρόληψης κορωνοϊού από τον Μάρτιο που ξεκίνησαν όλα μέχρι και σήμερα είμαστε σε πλήρη δραστηριότητα αλλά με ασφάλεια.

Παραλάβαμε και μοιράσαμε σχολικά είδη. Θα δοθούν και φέτος σπουδαστικά επιδόματα ενώ ετοιμαζόμαστε και για το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας. Πρόσφατα στείλαμε σε κατοίκους της Καρδίτσας λάδι και ζάχαρη ενώ αυτή την εβδομάδα Τρίτη και Πέμπτη θα μοιράσουμε και πάλι τρόφιμα».

Διαβάστε επίσης