Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ της ΚΑΒΑΛΑΣ διοργανώνει την 4η Θεατρική Κατασκήνωση στην Ευρωκατασκήνωση της ΘάσουΤο ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ της ΚΑΒΑΛΑΣ διοργανώνει την 4η Θεατρική Κατασκήνωση στην Ευρωκατασκήνωση της Θάσου από 20-25 Αυγούστου. Το θέμα του σεμιναρίου είναι βασισμένο στην τραγωδία “Οιδίπους τύραννος”.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι δουλεύοντας πάνω σε κάποια χορικά να προσπαθήσουν να βρουν τις δικές τους φωνές, να τις ταιριάξουν σε ένα ενιαίο σύνολο και να το παρουσιάσουν στο κοινό μέσα από παρουσίαση-παράσταση. Επίσης, στο σεμινάριο θα δουλευτούν τα σώματα των συμμετεχόντων για την κατανόηση της σχέσης λόγου και κίνησης, θα κατασκευαστούν μάσκες πάνω στα πρόσωπα των ηθοποιών οι οποίες και θα χρησιμοποιηθούν στο σεμινάριο και την παράσταση. Λόγω ζέστης δεν τίθεται θέμα περιβολής.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Βασίλης Βασιλάκης, γνωστός από τη συνεργασία του με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και το Θέατρο των Πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα www.theatrotwnpolitwn.gr ή επικοινωνήστε με την πρόεδρο του συλλόγου κα. Στέλλα Φουρναράκη 6932 412 039

eXTReMe Tracker