• 25 Απριλίου 2024,

Τον Μάρτιο στο Νοσοκομείο εμβόλια της Johnson & Johnson

 Τον Μάρτιο στο Νοσοκομείο εμβόλια της Johnson & Johnson

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο ραδιόφωνο της Πρωινής σχετικά με την κατάσταση στο νοσηλευτικό ίδρυμα μετά και τις εισαγωγές ή τα εξιτήρια το τριήμερο Παρασκευή έως Κυριακή.

Ενημέρωσε για την αύξηση των ασθενών στην κλινική με κορωνοϊό που από 9 και 10 που ήταν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδος, τη Δευτέρα (χθες) το πρωί ήταν 22. Εξήγησε ότι οι τέσσερις νέοι ασθενείς προέρχονται από το Νομό της Δράμας καθώς η κλινική κορωνοϊού του Νοσοκομείου Καβάλας εξυπηρετεί περιστατικά και από τον όμορο Νομό και το Νοσοκομείο του.

Είμαστε έτοιμοι για όλα, είπε ο κ. Κλειτσιώτης και συμπλήρωσε ότι και τη Δευτέρα το πρωί (χθες) η μονάδα εντατικής θεραπείας με αρρώστους με κορωνοϊό δεν είχε κανέναν ασθενή. Χθες Δευτέρα επρόκειτο να γίνουν 160 εμβολιασμοί στα τρία εμβολιαστικά κέντρα του Νοσοκομείου.

Αν υπολογίσουμε και τους άλλους εμβολιασμούς -σε Θάσο, Ελευθερούπολη και κτίριο πρώην ΙΚΑ- οι εμβολιασμοί που γίνονται σταθερά σε ημερήσια βάση στο Νομό μας ξεπερνούν τους τριακόσιους.

Σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείου αρχές Μαρτίου ή το αργότερο στα μέσα του ίδιου μήνα το Νοσοκομείο θα παραλάβει εμβόλια μιας ακόμη εταιρείας. Ειδικότερα της εταιρείας Johnson & Johnson. Μέχρι σήμερα το Νοσοκομείο εμβολιάζει με τα γνωστά εμβόλια της Pfizer και της Astrazeneca.

Σε ερώτηση για το πόσοι μαθητές ανέβηκαν στο Νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα να κάνουν Rapid test για τον κορωνοϊο, ο κ. Ντίνος κλειτσιώτης επανέλαβε ότι ήταν πάρα πολύ λίγοι. Σημείωσε ότι από τα εμβόλια που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο Νοσοκομείο Καβάλας δεν έχει αναφερθεί καμία ιδιαίτερη και σοβαρή παρενέργεια.

Η συνέντευξη του Ντίνου Κλειτσιώτη στο ραδιόφωνο της Πρωινής ολοκληρώθηκε με τις γνωστές προτροπές και συμβουλές οι πολίτες να συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα για να ξεφύγουμε από το πρόβλημα του κορωνοϊού όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Διαβάστε επίσης