• 26 Απριλίου 2024,

Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα – Άντε ΑΟΚΑΡΑ !!!

 Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα – Άντε ΑΟΚΑΡΑ !!!

Αυτή η νίκη που πέτυχε ο ΑΟΚ μέσα στην σκληρή έδρα του Διδυμοτείχου απέναντι σε μια δυνατή ομάδα με ανατροπή (1-2) αλλάζει οχι μόνο τον χάρτη στον 1ο όμιλο της ΓΕθνικής αλλά και την ψυχολογία  των ποδοσφαριστών και του φίλαθλου κόσμου που πιστεύει πλέον οτι μπορούμε επιτέλους να τερματίσουμε πρώτοι και να διεκδικήσουμε την άνοδο της ομάδας στην Football League μέσω των μπαράζ που ισχύουν απο φέτος.

Ο ΑΟΚ σήμερα είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με το Παραλίμνι που έχει έναν αγώνα λιγότερο και τον έπαιξε χθες Δευτέρα και με το Σκούταρι το οποίο και υποδεχόμαστε την ερχόμενη Κυριακή στις 3 το μεσημέρι.

Ο ΑΟΚ με την νίκη που πέτυχε μέσα στο Διδυμότειχο έστειλε το μύνημα προς όλες τις κατευθύνσεις οτι επιστρέφει και μάλιστα με φόρα.

Φέτος μπορεί να είναι η χρονιά μας και θα πρέπει να τα δώσουμε όλοι όλα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος απο την πρώτη θέση.

Πλέον με τις προσθήκες που γίνανε στην ομάδα τον Δεκέμβριο είμαστε πεπεισμένοι οτι μπορούμε αφού αγωνιστικά το πρόσωπο της ομάδας έχει αλλάξει.

Πλέον όλοι έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα που έφτιαξε ο Κώστας Ανυφαντάκης το καλοκαίρι και πολλοί υποτιμήσανε λόγω του νεραού της ηλικίας των ποδοσφαιριστών αλλά και του χαμηλού μπάτζετ.

Μπράβο στην διοίκηση του Ερασιτέχνη που δεν τα παράτησε ακόμα και ήταν ήρθαν οι ξενέρωτες ήττες μέσα σε εύκολες σχετικά έδρες , μπράβο στους ποδοσφαιρστές και το τεχνικό τημ που αρχίζουν να το πιστεύουν και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς τους  Καβαλιώτες επιχειρηματίες που συνεχίζουν να είναι κοντά στην ομάδα στηρίζοντας την και ηθικά αλλά κυρίως οικονομικά.

Για όσους δεν το μάθανε ο ΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕ Διδυμοτείχου που ήταν όλη η χρονιά διανυκτέρευσε απο το Σάββατο στην πόλη του Έβρου ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφρίες που όμως είναι έγκυρες οι παίκτες του ΑΟΚ θα πάρουν πριμ αν τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο και βάλουν την ομάδα στα μπαράζ.

Καταλαβαίνετε οτι πρέπει επιτέλους να πάρουμε όλοι χαμπάρι οτι είμαστε ΑΟΚ και οτι φτάνει επιτέλους με αυτή την Γ’ Εθνική.

Ο ΑΟΚ πρέπει να φύγει απο αυτή την μίζερη κατηγορία και είναι μέγα λάθος να πιστεύουν ορισμένοι οτι η άνοδος στην Β’ Εθνική θα είναι καταστροφική αφού υπάρχουν επιχειρηματίες ντόπιοι που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να αναλάβουν την τύχες της ομάδας σε αυτή την περίπτωση αφού οικονομικά η Β΄ Εθνική είναι πολύ πιο εύκολη απο την Γ’ Εθνική που δεν έχει έσοδα και μόνο υποχρεώσεις.

Η πορεία ανόδου για τον ΑΟΚ ξεκινάει απο αυτή την Κυριακή που υποδεχόμαστε το Σκούταρι που ίσως αγωνιστικά να είναι και ένα – δύο κλικ πάνω απο το Παραλίμνι.

Είναι υποχρέωση μας να πάμε στο γήπεδο να φωνάξουμε για την αγαπημένη μας ΑΟΚΑΡΑ και να τα δώσουμε όλα έτσι ώστε να παραμείνουμε ζωντανοί στο όνειρο και στο τέλος να τα καταφέρουμε.

 

Χαμός με τον Ζαλμά και την Ματσούκα την Δήμητρα που είναι η γυναίκα η οποία μπορεί να αλλάξει την ζωή κάθε άντρα.

Που λέει και το τραγούδι “μια γυναίκα μπορεί την ζωή σου να αλλάξει μπορεί”.

Επτά πραστάσεις στην Καβάλα και όλες sold out.

Μια ξεχωριστή μέρα οχι μόνο για τους δύο ηθοποιούς αλλά και όλους αυτούς του Καβαλιώτες που βρέθηκαν στο “Αντιγόνη Βαλάκου” και είδαν την παράσταση.

 

Δεν ξέρω πόσο κόσμο είχε την Κυριακό στο Σύνταγμα αλλά είμαι σίγουρος οτι η κυβέρνηση του Τσίπρα θα βάλει την όπισθεν και θα παγώσει το θέμα της λύσης του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ αφού βλέπει οτι το σύνολο τον Ελλήνων δεν επιθυμούν η νέα ονομασία των Σκοπίων να έχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Μετά και το δεύτερο συλλαλητήριο της Αθήνας το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό της διακριτικής αναδίπλωσης.

Η κυβέρνηση του Τσίπρα δεν γλύτωσε απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ για να πέσει απο το ΣΚΟΠΙΑΝΟ.

 

Η Λευκή Νύχτα για φέτος έχει αποφασισθεί και θα γίνει στις 4 Μαϊου ημέρα Παρασκευή.

Για άλλη μια φορά οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν απο το απόγευμα η Ομόνοια θα πεζοδρομηθεί αλλά το παιχνίδι όλο για άλλη μια χρονιά θα παιχτεί στους πεζοδρόμους.

Η επιλογή της ημερομηνία είναι σωστή, ο καιρός θα είναι όπως πρέπει ,αυτό που πρέπει να γίνει γιατί έλειπε και απο πέρσυ είναι οι προσφορές απο την πλευρά των καταστημάτων που δεν θα πρέπει να επαναπαύονται μόνο στην δυναμική  που έχει αποκτήσει αυτή η γιορτή θεσμός για την αγορά.

Ο κόσμος είναι σίγουρο οτι θα κατέβει στην αγορά αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρο οτι θα μπεί στα καταστήματα αν οι τιμές δεν είναι καλές.

Λευκή Νύχτα σημαίνει και ευκαιρίες για μοναδικές αγορές.

 

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι ύποπτοι και ύπουλοι αν και πλέον είμαστε στον Φλεβάρη που υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να Φλεβίσει και καλοκαίρι να μυρίσει.

Υπάρχει αισιοδοξία οτι όσο αφορά και τον φετεινό χειμώνα μας έχει μείνει η ουρίτσα την οποία θα την φάμε και αυτή.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Με το 1 με το 2 με το 3 : ΑΛΟΡΑ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης