• 9 Μαΐου 2024,

Τότεναμ – Λίβερπουλ 0-2 (μέτριος ο τελικός) – Τα είδαμε όλα στους δύο ημιτελικούς !

 Τότεναμ – Λίβερπουλ 0-2 (μέτριος ο τελικός)  –  Τα είδαμε όλα στους  δύο ημιτελικούς !

Στρωθήκαμε και εμείς να δούμε το βράδυ του Σαββάτου τον μεγάλο τελικό του Τσάμπνιος Λίνγκ , παραγγείλαμε τα σουβλάκια μας , είχαμε τα μπυρόνια μας στην σωστή θερμοκρασία αλλά το παιχνίδι ήταν σούπα και μάλιστα αχνιστή !

Καμμία σχέση με τους δύο ημιτελικούς που μας οδηγήσανε στο συγκεκριμένο ζευγάρι και στην Μαδρίτη.

Παιχνίδι για ύπνο χωρίς ρυθμό και με μέγα πρόβλημα την ποιότητα του χλοοτάπητα αφού η μπάλα δεν γλιστρούσε σύμφωνα με τον Σωτηρακόπουλο που μας μιλούσε περισσότερο για την ποιότητα του χόρτου παρά για την εξέλιξη του αγώνα.

Μας περιέγραψε με τον γνωστό του γλαφυρό τρόπο την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου από την Πέμπτη που τον αντίκρυσε για πρώτη φορά μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου που έγινε ο μεγάλος τελικός.

Σύμφωνα με τον Χρήστο μερικά μόνο 24ωρα πριν την έναρξη του τελικού το χόρτο ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και καταφέρανε να το συνεφέρουν μέσα σε λίγες ώρες μετά από υπεροπροσπάθεια.

Παρόλα αυτά όπως διαπίστωσε ο ίδιος και μοιράστηκε αυτή την διαπίστωση του με τους τηλεθεατές πάνω από μία φορά το χόρτο δεν είχε την υγρασία που θα έπρεπε με αποτέλεσμα η μπάλα να κολλάει και να μην φεύγει όπως θα έπρεπε κανονικά.

Για τον λόγο αυτό το βρέξανε στο ημίχρονο αλλά η κατάσταση δεν άλλαξε πολύ.

Φαίνεται οτι το σύστημα αποστράγγισης δουλεύει στα κόκκινα και όσο νερό και να ρίχανε το απορροφούσε.

Ακόμα λίγο και αν δεν έβαζε γκολ η Λίβερπουλ θα ζητούσε την επανάλψη του αγώνα ο Χρηστάρας.

Διότι όπως θα έχετε καταλάβει όλοι ο Σωτηρακόπουλος είναι Λίβερπουλ όσο πατάει ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ !

Αγωνιστικά η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε ένα γκόλ αλλά νομίζω οτι ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο δικαιούταν και η Τότεναμ που αντί να το βάλει το δέχτηκε και έτσι φτάσαμε σε αυτό το κρύο 0-2.

Το θέαμα του τελικού μπορεί να μην μας ικανοποίησε αλλά στο φετεινό τσάμπιονς λινγκ είδαμε ματσάρες με αποκορύφωμα τους δύο ημιτελικούς που ήταν η αποθέωση του αθλήματος.

Κατά τα άλλα καλό μήνα και καλό καλοκαίρι.

Καλό μήνα , καλό Ιούνιο και καλές βουτιές.

 

Ο Βενιζέλος αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ γιατί όπως ισχυρίστηκε, η Φώφη αποτελεί ουρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι αυτός ο λόγος ή ο Μπένι είναι έτοιμος να εισχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη αφού μυρίστηκε εξουσία ;

Έτσι και αλλιώς ο Μπένι τα τελευταία χρόνια εκτός απο την παρένθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση είναι απόλυτα εξοικειωμένος με την εξουσία και μάστορας στις συνεργασίες που τον βάζουν μέσα στα κέντρα αποφάσεων.

Θα τον χάλαγε τον Μητσοτάκη ένα άνοιγμα προς τον κεντροαριστερό χώρο με την μεταγραφή του Μπένι που διετέλεσε υπουργός στην συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά αλλά και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει και μετεκλογικά αφού μία ενδεχόμενη τέτοια συνεργασία πριν από τις 7 Ιούλη ίσως να βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως το περιβάλλον του Βενιζέλου αποκλείει οποιοδήπτε ενδεχόμενο συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία.

Πως , πως , πως ….

 

Τούμπανο ήταν η ξανθιά κοπέλα που μπούκαρε στον τελικό του τσάμπιονς λίγνκ λίγο πριν την συμπλήρωση των πρώτων 20 λεπτών.

Σύμφωνα με αναρτήσεις σε διάφορες ιστοσελίδες πρόκειται για την Κίν­σι Βο­λάν­σκι, η ο­ποί­α εί­ναι σύ­ντρο­φος του γνω­στού YouTuber Βί­τα­λι Ζντο­ρο­βέ­τσκι. Ο 27χρο­νος Ρώ­σος έ­χει προ­κα­λέ­σει προ­βλή­μα­τα σ’ αρ­κε­τούς σπου­δαί­ους α­γώ­νες, κα­θώς έ­χει μπου­κά­ρει στον τε­λι­κό του Πα­γκο­σμί­ου Κυ­πέλ­λου 2014 με­τα­ξύ Γερ­μα­νί­ας και Αρ­γε­ντι­νής στο Ρί­ο Ντε Τζα­νέ­ι­ρο, αλ­λά και σε έ­ναν α­πό τους τε­λι­κούς του Κα­βα­λί­ερ­ς – Ουό­ριορ­ς το 2016, γρά­φο­ντας πά­νω στο σώ­μα του “Ο Τρα­μπ εί­ναι χά­λια, Λε­Μπρόν για πρό­ε­δρος!”.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να ειστε καλά και να έχετε το νού σας.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης