• 20 Απριλίου 2024,

Τουλάχιστον 3 χειμερινά δρομολόγια και σε σωστές ώρες!

 Τουλάχιστον 3 χειμερινά δρομολόγια και σε σωστές ώρες!

Ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας Νίκος Τσιλογιώργης δεν γνώριζε για την αύξηση -πρόσφατα- των δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου. Πληροφορήθηκε την εξέλιξη μέσω του δημοσιεύματος της Πρωινής.

Μιλώντας στην εφημερίδα μας για αυτήν την αλλαγή ζήτησε ενόψει της χειμερινής περιόδου να υπάρχουν στην ίδια γραμμή τουλάχιστον τρία δρομολόγια την ημέρα σε σωστές όπως είπε ώρες.

Η δήλωση του κυρίου Νίκου Τσιλογιώργη μεταξύ των άλλων αναφέρει:

«Θα σχολιάσω με χιούμορ και θα πω ότι τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο τα δρομολόγια από 8 μπορεί να γίνουν 10… Αυτό το γεγονός των οκτώ δρομολογίων σήμερα, δείχνει το μέγεθος ασυμφωνίας, αταξίας και αναρχίας που υπάρχει στο θέμα. Είναι ένα ζήτημα που μπορεί να λύσει μόνο το Υπουργείο.

Τις πραγματικές προθέσεις των εταιρειών θα τις μάθουμε σε λίγο καιρό, στα χειμερινά δρομολόγια στην ίδια γραμμή. Αυτά που θα ισχύουν από την 1η Νοέμβρη. Το Υπουργείο πρέπει να αξιολογεί και να εγκρίνει σοβαρές προτάσεις όταν πρόκειται για καινούργια δρομολόγια. Αυτό το ανέκδοτο των οκτώ δρομολογίων την ημέρα εκτιμώ ότι δεν θα κρατήσει πολύ».

Διαβάστε επίσης