Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Δράμα με τη συμμετοχή των Παλαιμάχων του ΑΟΚ (φωτογραφίες)

 Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Δράμα με τη συμμετοχή των Παλαιμάχων του ΑΟΚ (φωτογραφίες)

Φιλανθρωπικού χαρακτήρα τουρνουά δόθηκε τη Δευτέρα στο γήπεδο Κραχτίδη στη Δράμα, ανάμεσα στους παλαιμάχους της Δόξας, της Καβάλας, του Πανδραμαϊκού, με τη συμμετοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης.

Τη  Δευτέρα 13/7/2020 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό τουρνουά παλαιμάχων στο γήπεδο Κραχτιδη μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, Πανδραμαικος, ΑΟ Καβάλας και Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.

Και οι τέσσερις ομάδες άφησαν άριστες εντυπώσεις για την αγωνιστικότητα και το θέαμα που προσέφεραν. Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο απόλαυσε τα παιχνίδια και χειροκρότησε τις προσπάθειες των παικτών.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι νικήτρια ήταν η ομάδα της Δόξας επικρατώντας στον τελικό του ΑΟ Καβάλας με 2-0. Τα γκολ ο Αρνής.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα των Αμπελοκήπων για την παραχώρηση του γηπέδου, τις ομάδες που συμμετείχαν και τον κόσμο που στήριξε αυτή την φιλανθρωπική προσπάθεια».

Για τη Δόξα (προπονητής Μιχάλης Φιλίππου) μεταξύ άλλων αγωνίστηκαν οι Καρασάββας, Μάλλιος, Βασιλακάκης, Τοκμακτσής, Τσελεμπής, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Παχατουρίδης, Στράντζαλης, Σταύρου, Αλεξιάδης, Κατσαρίδης, Αρνής.

Για την Καβάλα (παίκτης-προπονητής Στέλιος Κατρακυλάκης) μεταξύ άλλων έπαιξαν οι Στεφάνου, Καρασαββίδης, Δρόσος, Γεωργιάδης, Μελισσόπουλος, Κατρακυλάκης, Χάρης Παππάς, Παπανδρέου, Λαδάκης, Ζωγραφάκης, Συλαιδος, Δερμιτζάκης, Ζερτιλίδης και Χρυσοστομίδης.

Για τον Πανδραμαϊκό (προπονητής Τάκης Στάμογλου) μεταξύ άλλων έπαιξαν οι Αποστολίδης, Παπαλαζάρου, Τσιπλάκης, Παντελίδης, Ψωμαδάκης, Χατζηκυριάκου, Μελικίδης, Χατζηλαζάρου, Δημαρίδης, Γούργουλης, Ζορμπίδης, Δημητριάδης.

Διαβάστε επίσης