Τους Αστυνομικούς της Ελευθερούπολης ευλόγησε ο Μητρ. κ. Χρυσόστομος

 Τους Αστυνομικούς της Ελευθερούπολης ευλόγησε ο Μητρ. κ. Χρυσόστομος

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τους Ιερείς της πόλεως, ετέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού και ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Παγγαίου, στο νέο κτήριο του Αστυνομικού Τμήματος της Ελευθερούπολης, παρουσία του Υποδιευθυντή της Αστυνομίας του Νομού Καβάλας κ. Σιμούδη Κωνσταντίνου, του υποδιευθυντή της τροχαίας Καβάλας κ. Τσακίρη Αλέξανδρου, του Υπασπιστή Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας κ. Κοψίδα Αθανάσιου και του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φιλίππου Αναστασιάδη και των Αστυνομικών του τμήματος.

Ο Σεβασμιώτατος, μετά την ακολουθία ευχήθηκε στον Διοικητή και στους Αστυνομικούς Υπαλλήλους, ο Παντοδύναμος Θεός και ο Άγιος Αρτέμιος προστάτης των Αστυνομικών να ενισχύει το έργο τους, να τους προστατεύει στα δύσκολα καθήκοντα τους και να τους χαρίζει υγεία και κάθε καλό στη ζωή τους. Επίσης ευχαρίστησε πάντας για την άριστη συνεργασία με τη τοπική μας Εκκλησία.

Αμέσως μετά έλαβε το λόγο ο Αστυνομικός Διοικητής κ. Τσουλόγλου Κυριάκος, ο οποίος με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και ευχήθηκε στους αστυνομικούς καλή χρονιά.

Πηγή : www.orthodoxianewsagency.gr

Διαβάστε επίσης