• 20 Απριλίου 2024,

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Το ασημένιο βέλος θα κάνει σε λιγότερο από 4 ώρες το δρομολόγιο Θεσ/νίκη – Αθήνα

 ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Το ασημένιο βέλος θα κάνει  σε λιγότερο από 4 ώρες το δρομολόγιο  Θεσ/νίκη – Αθήνα

Κάνε κάτι λοιπόν να ΜΗΝ χάσω το τραίνο αφού το ασημένιο βέλος που ξεκινάει δρομολόγια θα κάνει την διαδρομή Θεσ/νίκγ – Αθήνα λιγότερο απο 4 ώρες και με δύο μόνο στάσεις.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε οτι ήρθε η ώρα να αλλάξει ο χάρτης στα δρομολόγια των τραίνων με το ασημένιο βέλος να βγαίνει μπροστά και να γίνεται ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ της αμαξοστοιχίας.

Δεν είναι μόνο οτι το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα γίνεται σε γρηγορότερο χρόνο αλλά και οι συνθήκες ταξιδιού που θα γίνουν χλειδάτες.

Θα υπάρχει δωρεαν Wi Fi , δωρεάν εφημερίδες . ατομικές πρίζες μέχρι και προσωπικά σετ περιποίησης.

Το εισητήριο θα κοστίζει 55 ευρώ ενώ θα υπάρχει έκπτωση αν η έκδοση γίνεται και με επιστροφή.

Με το ασημένιο βέλος η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπαίνει στην εποχή της ταχύτητας και μας δίνει άλλη μία επιλογή για να ταξιδέψουμε γρήγορα και με ασφάλεια στην Αθήνα.

Όταν το κόστος της αμόλυβδης βενζίνης μόνο ανεβαίνει γιατί να μην είναι πρώτη επιλογή το τραίνο ;

Με 55 ευρώ θα φτάνεις στην Αθήνα ατσαλάκωτος και θα νιώθεις ότι πέταξες με αεροπλάνο αφού θα ταξιδεύεις πρώτη θέση ενώ 45 ευρώ θα κοστίζει η δεύτερη θέση.

Το ασημένιο βέλος έρχεται για να κάνει την διαφορά και να προκαλέσει ακόμα και αυτούς που δεν πήγαινε το μυαλό τους ότι θα μπορούσανε να κάνουν ένα ταξίδι με τραίνο.

Βέβαια το τραίνο για το οποίο μιλάμε δεν έχει καμμία σχέση με τα τραίνα που είχαμε εδώ στην Ελλάδα τα οποία είναι αργά , παλιά και τρισάλθια.

Καταλαβαίνετε ότι τα καινούργια και γρηγορότερα τραίνα θα φέρουν και νέο κόσμο , νέους πελάτες στην εταιρία.

Μακάρι έτσι να γίνουν τα πράγματα γιατί το έχουμε όλοι ανάγκη και ιδιαίτερα οι επιβάτες.

 

Σήμερα Παρασκευή ανοίγει και η πλατφόρμα για την ρύθμιση των 12ο δόσεων δίνοντας ανάσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες.

Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου ανοιχτή η πλατφόρμα για χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία και 30 Ιουνίου για χρέη σε εφορία.

Θέλω να σας θυμίσω έτσι απλά για την ιστορία οτι η τελευταία ρύθμιση των 120 δόσεων πριν απο αυτή είχε τεθεί σε ισχύ το 2015.

 

Στη ημιτελικά της φετεινής Εurovision έχω την εντύπωση οτι η εμφάνιση της Τάμτα ήταν πολύ καλύτερη από αυτή της Ντούσκα η οποία επίσης δεν τα πήγε άσχημα αλλά δεν μπορεί να φτάσει την Τάμτα που έχει και καλύτερη σκηνική παρουσία αλλά και εμπειρία που είναι το πιο βασικό.

Αφήστε που στα ημιτελικά η ΤΑΜΤΑ θύμιζε ΜΑΝΤΟΝΑ.

Έχω την εντύπωση οτι η καριέρα της Τάμτα μόλις ξεκίνησε και έχει να μας δώσει πολλά αυτό το κορίτσι που έχει γενικότερα ένα ταλέντο στο τραγούδι.

Θα τα πάει καλά και στον  φετεινό διαγωνισμό της Eurovision και θα δώσει μια καλή θέση στην τελική κατάταξη στην χώρα της Κύπρου.

 

Μάλλον δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι όσο αφορά την πρόταση Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών  και ο ΑΟΚ του χρόνου θα αγωνίζεται στην καινούργια Football League την τρίτη στη σειρά κατηγορία πίσω από την Super League 1 και Super League 2.

Αυτό σημαίνει οτι μετά το φιλικό με την Δόξα προχθές πάμε διακοπές και ετοιμαζόμαστε για την νέα αγωνιστική χρονιά που θα έχει πολύ δουλειά αφού πλέον η ομάδα μας θα πρέπει να λειτουργεί υπό το καθεστώς μιας ΠΑΕ.

Τέλος το μοντέλο της Διοικούσας.

Ο ΑΟΚ αλλάζει σελίδα και πάει παρακάτω.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύπουλοι και ύποπτοι.

Το μόνο καλό είναι ότι το Σαββατοκύριακο θα είναι άκρως ανοιξιάτικο και από εβδομάδα θα αρχίσουν οι σκέψεις μας να γίνονται καλοκαιρινές.

Είμαστε έτοιμοι για άλλο ένα καλοκαίρι με ότι συνεπάγεται αυτό.

Θέλουμε όλα να πάνε καλά και θέλουμε κυρίως να είναι καλός ο καιρός χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις για τους επαγγελματίες όπως πέρσι που μέχρι και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιούνη ήταν άστατο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης