• 19 Απριλίου 2024,

Τράπεζα Πειραιώς Λιμεναρίων: Νέα παράταση λειτουργίας της ως τις 17 Σεπτέμβρη

 Τράπεζα Πειραιώς Λιμεναρίων: Νέα παράταση λειτουργίας της ως τις 17 Σεπτέμβρη

Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχώς αναβάλει, μεταθέτει για αργότερα μία ειλημμένη απόφαση για τη διακοπή λειτουργίας του καταστήματος της στα Λιμενάρια.

Αυτό το σήριαλ ξεκίνησε το μήνα Ιούλιο. Στη συνέχεια η Τράπεζα γνωστοποίησε ότι το κατάστημα θα λειτουργούσε μέχρι και τις 4 Αυγούστου. Με νεότερη απόφαση της κεντρικής διοίκησης της Τράπεζας ορίζει ως τελευταία ημερομηνία λειτουργίας του καταστήματος στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το πιθανότερο είναι ότι το κατάστημα παραμένει ανοιχτό όλο το καλοκαίρι, μέχρι και τα μέσα Σεπτέμβρη, για να επωφεληθεί τυχόν αυξημένης κίνησης λόγω του τουρισμού και της τουριστικής δραστηριότητας γενικότερα.

Στη συνέχεια το κατάστημα θα κλείσει, όπως τόσα άλλα στην επαρχία.

Όπως είπε στην Πρωινή ο δημοτικός σύμβουλος Λάμπρος Λαμπρινίδης -εκλεγμένος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου- το ΚΚΕ θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή. Ανακοίνωση για να μην κλείσει το συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα εξέδωσε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου. Ερωτηθείσα χθες για την παράταση στη λειτουργία του καταστήματος είπε ότι δεν είναι λύσεις αυτές οι παραστάσεις.

Σύμφωνα με τον Λάμπρο Λαμπρινίδη δεν υπάρχει μαζική αντίδραση των κατοίκων και φορέων στη Θάσου, που θα μπορούσε να κρατήσει το κατάστημα ανοιχτό. Ασκεί κριτική και στη στάση του Δήμου Θάσου που για το θέμα τη θεωρεί ιδιαίτερα χλιαρή.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι το τραπεζικό κατάστημα θα διακόψει τη λειτουργία του στα μέσα Σεπτέμβρη με το τέλος ενδεχομένως της τουριστικής περιόδου. Μιας τουριστικής περιόδου για την οποία επίσης ρωτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Λάμπρος Λαμπρινίδης.

Απάντησε ότι η τουριστική κίνηση στη Θάσο και ειδικότερα στη νότια Θάσο βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Υπάρχει –είπε- μία καλή ροή τουριστών ενώ υπολογίζει ότι θα ξεπεραστεί ο στόχος η τουριστική κίνηση στη Θάσο φέτος να φτάσει το 50% της κίνησης του 2019.

Διαβάστε επίσης