Τρεις επιπλέον μαθητές και δωρεά υπολογιστών

 Τρεις επιπλέον μαθητές και δωρεά υπολογιστών

Ο Διευθυντής του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Καβάλας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, ήταν το απόγευμα της Τρίτης στο Επιμελητήριο, προκειμένου να παραλάβει τη δωρεά του φορέα για τις ανάγκες λειτουργίας του σχολείου. Το Επιμελητήριο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του σχολείου, αγόρασε και δώρισε στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο, τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μπροστά στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ο Άγγελος Τσατσούλης παρέδωσε τους υπολογιστές  στο Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά για την ανταπόκριση και την προσφορά.

Το Επιμελητήριο είναι στη διάθεση του σχολείου να βοηθήσει σε κάθε του ανάγκη.

Τα νέα στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο, είναι ευχάριστο, καθώς στους μαθητές του, περίπου 10, προστέθηκαν άλλοι τρεις ακόμη. Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται ότι όντως υπάρχει μία λύση, προσωρινή για τη μετακίνηση των μαθητών που διαμένουν μακριά από την έδρα του σχολείου. Οι τρεις καινούριοι μαθητές μεταφέρονται στο σχολείο, ο ένας από την επαρχία Νέστου, οι άλλοι δύο από μακρινές της έδρας του σχολείου συνοικίες της πόλης.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο ο νέος διαγωνισμός για τις μετακινήσεις των μαθητών και περιλαμβάνει κι αυτούς του καινούριου σχολείου της πόλης, προχωρά πολύ συγκεκριμένα. Υπάρχει δε τρόπος οι μαθητικές μετακινήσεις να καλύπτονται ακόμη και τώρα. Γι΄ αυτό και οι γονείς που εξ αρχής δηλώσανε ενδιαφέρον για τη λειτουργία του σχολείου και τα παιδιά τους, δεν έχουνε παρά να απευθυνθούν στον διευθυντή και να ενημερωθούν για τις προς το καλύτερο αλλαγές.

 

 

Διαβάστε επίσης