Βασίλης Γαβριηλίδης: « Μας έλυσε τα πόδια το γρήγορο γκολ, χρειάζεται σερί νικών»

 Βασίλης Γαβριηλίδης: « Μας έλυσε τα πόδια το γρήγορο γκολ, χρειάζεται σερί νικών»

Δηλώσεις μετά το ματς με τον ΠΑΟ Κοσμίου έκανε ο αρχηγός του ΑΟΚ Βασίλης Γαβριηλίδης, τονίζοντας ότι η ομάδα έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα και από εδώ και πέρα πρέπει να χτίσει ένα σερί νικών.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με το Κόσμιο;

Απάντηση: Για μας ήταν ένα ματς που θέλαμε να το περάσουμε χωρίς απώλειες.   Ξεκινήσαμε μουδιασμένα  και στο πρώτο δεκάλεπτο δεχθήκαμε μια δυο ευκαιρίες από τον αντίπαλο.   Μετά νομίζω ότι το γρήγορο γκολ μας έλυσε τα πόδια έτσι ώστε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Ερώτηση: Ηταν μια επαγγελματική νίκη για τον ΑΟΚ;

Απάντηση: Πρέπει να γίνονται τέτοιες νίκες σε παιχνίδια που παίζουμε με ομάδες που έχουν άλλους στόχους στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή πρέπει να πάρουμε πάλι οπωσδήποτε τους τρεις πόντους.

Ερώτηση: Χρειάζεται ο ΑΟΚ να χτίσει ένα σερί νικών;

Απάντηση: Αυτό δεν το συζητάμε. Για πρώτη φορά έχουμε δυο συνεχόμενες νίκες.  Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με όχι τόσο ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών.   Τώρα είναι στα πόδια μας με ακόμη περισσότερη δουλειά να χτίσουμε ένα σερί με τρίποντα.

 

Λεωφορείο και για το Σιδηρόκαστρο από τη Διοικούσα

Η Διοικούσα του ΑΟΚ ναυλώνει δωρεάν λεωφορείο η και δυο λεωφορεία να χρειαστεί για το Κυριακάτικο παιχνίδι του ΑΟΚ στο Σιδηρόκαστρο.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι από την παραλιακή κάτω από τα γραφεία της ομάδας.    Οι εγγραφές στα γραφεία του ΑΟΚ αλλά και στο Ψητοπωλείο Δεληκάρης. Αυτή τη φορά με την ιδιαιτερότητα ότι οι φίλαθλοι που θα γράφονται θα δίνουν 10 ευρώ για να καπαρώνουν τη θέση, το ποσό αυτό  θα επιστραφεί την ώρα της αναχώρησης, το μεσημέρι της Κυριακής.    Αυτό γίνεται για το λόγο ότι αρκετοί γράφονται και στη συνέχεια δεν συμμετέχουν στην εκδρομή με αποτέλεσμα να μένουν εκτός λεωφορείου  άλλοι φίλαθλοι.

Διαβάστε επίσης