• 24 Απριλίου 2024,

Βασίλης Μπιλμπίλης: « Ας ξοδευτούνε κάποιοι κύριοι να κάνουνε αυτό που ονειρεύονται».

 Βασίλης Μπιλμπίλης: « Ας ξοδευτούνε κάποιοι κύριοι να κάνουνε αυτό που ονειρεύονται».

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο πρόεδρος του Βρασίδα Νέας Περάμου κ. Βασίλης Μπιλμπίλης για την δικαίωση της ομάδας του  και την επιστροφή των 6 βαθμών για την γνωστή υπόθεση με τις 5 αλλαγές στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Καβάλας.

Παραθέτουμε αποσπάσματα από τη συνέντευξη.

Ερώτηση:  Ηταν μια απόφαση που την περιμένατε;   

Απάντηση: Είχαμε 50%-50% ελπίδες. Αυτές τις ελπίδες μας έδινε ο δικηγόρος. Αποφασίσαμε να καταθέσουμε έφεση γιατί πιστεύαμε ότι είναι κρίμα τα παιδιά να κερδίζουν βαθμούς στο γήπεδο και να τους χάνουνε από διάφορα τερτίπια.  Καταλαβαίνεται τι παρασκήνιο δημιουργήθηκε για να χάσουμε τους 6 βαθμούς. Δε χρειάζεται να πω περισσότερα. Ο κόσμος το γνωρίζει στην Καβάλα.  Δεν εννοώ την ΕΠΣΚ σε καμία περίπτωση.   Φυσικά έχουμε τεράστια ευθύνη σαν διοίκηση και σαν προπονητής. Από εκεί και πέρα όμως οι περισσότεροι γνωρίζουν πως χάσαμε τους 6 βαθμούς. Ευθέως αφήνω αιχμές.  Αναλαμβάνουμε και εμείς βέβαια τις ευθύνες μας.

Ερώτηση: Που βασίστηκε η έφεση για ν` ανατραπεί η απόφαση;

Απάντηση: Βασίστηκε στο ότι δεν υπήρχε δόλος. Η απόφαση ήταν πρωτόγνωρη.  Μίλησα με τον κ. Σημαιοφορίδη που ήταν ο δικηγόρος μας και μου είπε ότι είχε τηλεφωνήματα απ` όλη την Ελλάδα για να μάθουνε που στηρίχθηκε η απόφαση.   Δικάσανε εφέτες δικαστές και όχι επιτροπή της ΕΠΟ. Πήραν όλα τα στοιχεία του αγώνα, σε ποιο λεπτό έγινε η αλλαγή, ποια είναι η βαθμολογία της Α` κατηγορίας ΕΠΣΚ, κτλ.  Το σκεπτικό της απόφασης είναι τρεις σελίδες.

Δεν υπήρχε δόλος στην 5η αλλαγή, έγινε γιατί την πατήσαμε σαν αγράμματοι.

Ερώτηση: Σας ηρεμεί αυτό το γεγονός; Αλλάζουν τα σχέδια του Βρασίδα; Κοιτάζει το κάτι παραπάνω;

Απάντηση: Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.  Δεν έχουμε καβαλήσει το καλάμι.  Κάποιοι στο μυαλό τους θέλανε να μας τιμωρήσουνε για να μείνουμε πίσω στη βαθμολογία. Επαναλαμβάνω δεν εννοώ την ΕΠΣΚ.    Μπορεί ο Βρασίδας να σκέφτεται παραπάνω, χωρίς να έχουμε αθλητικές εγκαταστάσεις;

Εμείς κάθε φορά ζητάμε συγνώμη από τα σωματεία που έρχονται στην Πέραμο για τις εγκαταστάσεις μας.  Δεν υπάρχουν αποδυτήρια ούτε των διαιτητών. Βλέπετε και εσείς τις συνθήκες που υπάρχουν.  Όταν θα κάνουμε σωστές αθλητικές εγκαταστάσεις ας μας φοβηθούν.

Μας ρώτησε ο Δήμαρχος κ.  Αναστασιάδης ποιο από τα δυο γήπεδα θέλαμε να μας βελτιώσει και να κάνει έργα. Εμείς θεωρήσαμε με το γεγονός ότι έχουμε 110 παιδιά στην Ακαδημία όπου απασχολούμαι 5 προπονητές,  ζητήσαμε να φτιαχτεί το παλιό γήπεδο. Από τη νέα χρονιά θα έχουμε για την Ακαδημία μας ένα στολίδι με συνθετικό χλοοτάπητα. Πρώτα μας ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι.  Μπήκανε στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας να γίνουν κερκίδες στο γήπεδο που παίζει η μεγάλη ομάδα με πρωτοβουλία του Θ. Μαρκόπουλου αλλά και του Χ. Γάκη. Επίσης ο Δήμαρχος κ. Αναστασιάδης ότι θα γίνει μελέτη για αποδυτήρια. Όταν γίνουν σωστές εγκαταστάσεις κάποιοι κύριοι να μας φοβούνται. Τώρα ας ξοδευτούνε να κάνουνε αυτό που ονειρεύονται.

Ο  Βρασίδας πριν από 4 χρόνια έχασε από το Μυρτόφυτο μέσα στην έδρα του και κινδύνεψε να υποβιβαστεί. Εμείς όμως τότε δεν κάναμε ένσταση για το Μυρτόφυτο που έπαιξε με 4 ξένους.  Ο τότε πρόεδρος Βασιλειάδης είπε ότι δεν θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια στα χαρτιά.

Φέτος σε παιχνίδι της ΕΠΣΚ υπήρχε μια ομάδα που έκανε αλλαγή και δεν υπήρχε μικρός στην ενδεκάδα της.  Δεν έκανε ένσταση η ομάδα. Αυτό είναι το ηθικό μέρος. Αν μιλήσω για το παρασκήνιο που υπήρχε μέχρι να γίνει η κατάθεση της ένστασης στην ΕΠΣΚ, τότε θα καταλάβετε πολλά.   Στην Πέραμο έγινε μια αναστάτωση και έπρεπε εμείς να απολογούμαστε συνέχεια για το γεγονός αυτό.  Στα αποδυτήρια ντρεπόμουν να δω τα παιδιά.  Χαρήκανε όλα τα παιδιά με την απόφαση της έφεσης.

 

Διαβάστε επίσης