• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον ισολογισμό του Δήμου Καβάλας για το έτος 2017. Οι επικεφαλής των παρατάξεων ισχυρίστηκαν ότι η οικονομική κατάσταση του Δήμου είναι καλή αλλά δεν γίνονται τα απαραίτητα έργα. Άλλο πράγμα τα ταμειακά διαθέσιμα κι άλλο πράγμα το αποθεματικό, απάντησε η διοίκηση. Ικανοποίηση της κ. Τσανάκα από τη συνάντηση της με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής. Ο κ. Βίτσας υποσχέθηκε στη Δήμαρχο ποσό ενίσχυσης 50.000 ευρώ.

 

Νέα διακοπή υδροδότησης σημειώθηκε χθες στους Φιλίππους, αυτήν την φορά η διακοπή προκλήθηκε από βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ. «Κουβεντιάζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» είπε χθες ο πρόεδρος του ΟΛΚ για τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του νέου λιμανιού. Ο Φώτης Πασχαλίδης από το Νέστο εξελέγη στη νέα πολιτική επιτροπή της ΝΔ. Το απόγευμα συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Καπνεργάτη. Επανέλαβε την απόφαση του για τη χρηματοδότηση του έργου του οικιακού φυσικού αερίου ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

 

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συναντήθηκε ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές αναμένεται από σήμερα στο Νομό Καβάλας. Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Οικονομικών Στάθη Γιαννακίδη, συζήτησαν το έργο αξιοποίησης του γεωθερμικού πεδίου του Ακροποτάμου. Ο ΔΕΣΦΑ αναλαμβάνει τη συντήρηση του ΤΑΡ στην Ελλάδα.

 

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λιβάνη το βιβλίο της συμπολίτισσας Ευαγγελίας Γιάννου με τίτλο «Άγριες Ανεμώνες». Η Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου έδωσε στη δημοσιότητα οικονομικά στοιχεία για το φιλανθρωπικό της έργο στη διάρκεια του 2018. Με τη βοήθεια ιδιωτών χορηγών έγινε ανακαίνιση στο νηπιαγωγείο της Νέας Ηρακλείτσας.

 

Με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου συναντήθηκε χθες αντιπροσωπεία του ΑΟΚ. Υπάρχουν σκέψεις μεταγραφικών κινήσεων. Με 8 ομάδες το φετινό τουρνουά Χριστουγέννων της Ένωσης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης