Βασιλόπιτα του Αίσωπου με κριτική στον Δήμο Καβάλας

 Βασιλόπιτα του Αίσωπου με κριτική στον Δήμο Καβάλας

Την βασιλόπιτα του έκοψε την Τετάρτη ο φιλοζωϊκός σύλλογος Αίσωπος. Το κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου περιλαμβάνει πολλές ευχαριστίες αλλά και κριτική στη διοίκηση του Δήμου. Είναι το ακόλουθο:

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη κοπή της πίτας μας, στο παραλιακό κατάστημα της πόλης μας, La Joconta Cafe και ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του Κλεισθένη Τζάκη για την παραχώρηση του χώρου αυτού, στο Σωματείο μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας επίσης, τον καθένα ξεχωριστά, όλους τους επιχειρηματίες τη πόλης μας που συνέβαλαν με τις προσφορές τους ώστε να πραγματοποιήσουμε τη λαχειοφόρο αγορά, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στα αδέσποτα ζώα του Νομού μας. Ιδιαίτερα, το κατάστημα Petra Jewellery Kavala, που προσέφερε ένα πανέμορφο ανδρικό ρολόι, για το – τη νικητή-τρια του φλουριού της πίτας και που ακόμα μία χρονιά βρίσκεται στο πλάι μας!
Το κατάστημα ….ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ για τον υπέροχο μπουφέ που επίσης μας προσέφερε για άλλη μία χρονιά, το Μαραντίδης Ζαχαροπλαστείο για τα γλυκά και την Εκτυπωτική Καβάλας για τις προσκλήσεις και τις αφίσες!
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ανθοπωλείο Μαργαρίτα, το φαρμακείο της Ελένης Κοκκινάκη, το Φαρμακείο Γουργιώτη, τον Ατλαντίδα – Τουρναβίτης, Ανανιάδης Αλλαντικά, το Ουζερί Μεταξύ μας, την ταβέρνα Μελτέμι, το οβελιστήριο Bite – Fate, το κατάστημα ΠAYSANIAS, το Γ. Βλαχογιάννης& Υιοί Ο.Ε., το κατάστημα Κεντρικόν, το ΧΟΜΠΥ PET SHOP, το κατάστημα Cheap & Chic 1€,το κατάστημα WOOF & MEOW Pet Shop, το κέντρο Αισθητικής & Κλινικής Διατροφής Ελεάνας Φαρμάκη, το κατάστημα Design, το FITNESS CLUB GENESIS by Maria Dimitriadou, το κτήμα Φελαχίδη, το ZenRelax και τέλος την Elpida lou lou για τις υπέροχες προσφορές τους!
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αθανασία Δερβίδου για τη σημαντική και πολύτιμη βοήθειά της ώστε να υλοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και φυσικά όλους όσους παρευρέθησαν για να στηρίξουν την προσπάθειά μας στο δύσκολο αυτό αγώνα!
Βάση του Νόμου 4039/12 άρθρο 9 ο Δήμος είναι υπεύθυνος για τη φροντίδα και την ευζωία των αδέσποτων ζώων. Παρ’ όλα αυτά ο Δήμος της πόλης μας για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναλαμβάνει νέα περιστατικά μόνο τους 6 μήνες του κάθε έτους. Ο ΑΙΣΩΠΟΣ με τις δυνάμεις που έχει, τα δύσκολα οικονομικά του, τους λιγοστούς εθελοντές, προσπαθεί να ανταπεξέλθει όλους τους μήνες του έτους. Η Απουσία του Δήμου για 6 μήνες το χρόνο, κάνει το έργο του ΑΙΣΩΠΟΥ ακόμη ποιο απαιτητικό.
Οι δύσκολοι οικονομικοί καιροί που διανύουμε κάνουν ολοένα και πιο ανηφορικό το δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Δυστυχώς η προσέλευση του κόσμου και φιλόζωων πολιτών στη χθεσινή εκδήλωση, ήταν ελάχιστη! Το έργο που έχουμε αναλάβει δύσκολο. Οι εκκλήσεις και τα μηνύματα για βοήθεια αμέτρητα. Η ανταπόκρισή μας σε όλα αυτά, αρχίζει να μειώνεται δραματικά, διότι χωρίς τη δική σας στήριξη μας είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουμε. Η αγάπη μας γι αυτά τα πλάσματα δεν αρκεί για να πληρώσουμε τους κτηνιάτρους, τις θεραπείες, τα φάρμακα, ακόμα και τις βενζίνες για να τρέχουμε σε κάθε περιστατικό που καλούμαστε να προσφέρουμε, σε όλα τα ζώα που έχουν την ανάγκη μας.
Με πόνο καρδιάς και απελπισίας αναγκαζόμαστε πολλές φορές να μη μπορούμε να ανταποκριθούμε.
Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους αγαπητούς πολίτες αυτής της πόλης, ότι τα μέλη του Αισώπου, είναι απλά εθελοντές, οι οποίοι πέρα από τις πολύωρες δράσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν για τα αδέσποτα της πόλης, έχουν να αντιμετωπίσουν επιπλέον τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας όπως και οι υπόλοιποι πολίτες. Στηρίξτε το Σωματείο μας! Μη ξεχνάτε αυτές τις ψυχούλες που βρέθηκαν πεταμένες στο δρόμο, δίχως να είναι η δική τους επιλογή!ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΑΙ!!!!Όσοι από εσάς θέλετε να συνεισφέρετε στον αγώνα μας μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό που διαθέτει το Σωματείο μας: Τράπεζα Αττικής: Υποκ. Καβάλας Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας ΑΙΣΩΠΟΣ, Αρ. Λογ. :84942065 IBAN: 120 160 566 000 000 00 849 420 65.
Υπάρχουν επίσης κουμπαράδες σε πολλά καταστήματα της πόλης μας. Επίσης όσοι επιθυμείτε να γίνεται συνδρομητές, μπορείτε εύκολα να μας στείλετε ένα μήνυμα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

 

 

Διαβάστε επίσης