• 5 Μαΐου 2024,

Βασιλόπιτα του Επιμελητηρίου χωρίς αναφορές στα εσωτερικά ζητήματα

 Βασιλόπιτα του Επιμελητηρίου χωρίς αναφορές στα εσωτερικά ζητήματα

Παρουσία κοινού περίπου 300 ατόμων έκοψε την πίτα του χθες το πρωί στο Λούσυ το Επιμελητήριο Καβάλας. Σε γενικές γραμμές η ατμόσφαιρα ήταν καλή και αισιόδοξη για τις τοπικές επιχειρήσεις λες και όλοι ενεπλάκησαν στο γνωστό πρόσφατο διοικητικό θέμα αποφάσισαν σχετικά και ομόφωνα. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Μητροπολίτης Στέφανος, οι 3 βουλευτές (απουσίαζε μόνο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος), οι αντιπεριφερειάρχες Αντωνιάδης- Σιμιτσής, οι δήμαρχοι Κυριακίδης- Αναστασιάδης και πολλοί άλλοι. Αισθητή έκανε την παρουσία της η επιχειρηματικότητα και η αγορά ενώ υπήρχαν αρκετοί εκπρόσωποι της Θάσου, η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Χρυσούπολης κτλ.

Η εκδήλωση άρχισε με καθυστέρηση μεγαλύτερη της μιας ώρας. Καθυστέρησε ο Μητροπολίτης που ήταν σε άλλες ίδιες εκδηλώσεις. Άργησαν για τον ίδιο λόγο οι τρεις βουλευτές. Στην ομιλία του ο κ. Δέμπας ήταν ιδιαίτερα και τεκμηριωμένα αισιόδοξος. Πριν την εκδήλωση, σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, τέθηκε το θέμα της συμφωνίας με τον Γιάννη Παναγιωτίδη.

Ο κ. Δέμπας το σχολίασε με μία λέξη, μίλησε για κουτσομπολιά που δεν ταιριάζουν στην στιγμή και την εκδήλωση.

Στα «πηγαδάκια» μέχρι να αρχίσει η εκδήλωση, η συζήτηση αυτή ωστόσο ήταν το θέμα των περισσότερων. Όλοι περίμεναν τι θα ειπωθεί από τον κ. Δέμπα αν και κάποιοι φαίνεται να ήξεραν ότι δεν επρόκειτο να ειπωθεί το παραμικρό.

«Το Επιμελητήριο δεν φοβήθηκε και δεν φοβάται τίποτα» είπε στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Δέμπας που αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασιών και ένωσης δυνάμεων. Στην εκδήλωση φυσικά και παρίστατο ο κ. Παναγιωτίδης αλλά ήταν σε απόσταση από τον κ. Δέμπα.

Αισθητή έκαναν την παρουσία τους οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι του 2017, ήταν στην εκδήλωση με εκλεγμένους των παρατάξεων τους ή υποψηφίους τους στις ίδιες εκλογές. Μεγάλο μέρος του ακροατηρίου ήταν εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων.  Το τυχερό νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ντίνου Κλειτσιώτη και σε αυτό του Παναγιώτη Αρσονιάδη.

Διαβάστε επίσης