• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Χωρίς αναφορές στο γνωστό και πρόσφατο διοικητικό του θέμα, έκοψε χθες την πίτα του το Επιμελητήριο. Αισιόδοξα μηνύματα από τον Μάρκο Δέμπα σε μια ομιλία με αναλυτικό απολογισμό του έτους που τέλειωσε και αναφορά των στόχων για το προσεχές διάστημα. Την εκδήλωση παρακολούθησαν 300 άνθρωποι και το φλουρί της βασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι του Ντίνου Κλειτσιώτη.

 

Σε έξαρση το προηγούμενο διήμερο οι τηλεφωνικές απόπειρες εξαπάτησης πολιτών της Καβάλας από αγνώστους που αναφέρονται σε δήθεν τροχαίο δυστύχημα συγγενικού προσώπου αυτού τον οποίον καλούν στο τηλέφωνο. Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου υποσχέθηκε Τριμερή στους συνδικαλιστές της ΒΦΛ. Το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Καβάλας η δίκη του κατοίκου Αγίου Αθανασίου Δράμας που το 2017 πυροβόλησε και σκότωσε 30χρονο διαρρήκτη του καταστήματος του. Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης έκλεισαν πρόσφατα και λόγω του αντικαπνιστικού νόμου.

 

Από σήμερα εκπτώσεις στην αγορά, προαιρετική λειτουργία επιχειρήσεων την Κυριακή. Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη η προσφυγή κατά του κύρους της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας της 30ης Οκτώβρη. Άρθρο του Νίκου Παναγιωτόπουλου στα Παραπολιτικά. Με αγρότες του Δήμου Παγγαίου συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Αντίθετη στην ιδιωτικοποίηση του κεντρικού λιμανιού η Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Ο Γιώργος Καλαντζής έτυχε το φλουρί στην πίτα του Λυκείου των Ελληνίδων. Βασιλόπιτα έκοψαν επίσης Φυσικοί- Εβρίτες- Εθελοντές κατά του Καρκίνου- Θεσσαλοί- Λέσχη Ποντίων. Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας όλων των σχολείων της πόλης θα γίνει στην πλατεία στις 24 Γενάρη. Μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το δάσος οργανώνει η Διεύθυνση Δασών Καβάλας.

 

Στην 4η θέση της βαθμολογίας παραμένει ο ΑΟΚ μετά την ισοπαλία στο Αιγάλεω. Δεύτερη σερί νίκη για το ΓΣΕ. Ηττήθηκε στα Γιάννενα η Ένωση, εξέδωσε ανακοίνωση συγχαρητηρίων για τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης