• 23 Απριλίου 2024,

H απάντηση στον αντικαπνιστικό νόμο οι καπνιστικές λέσχες εντός των καφέ !

 H απάντηση στον αντικαπνιστικό νόμο οι καπνιστικές λέσχες εντός των καφέ !

Σιγά να μην έβρισκε ο έλληνας τρόπο να σπάσει τον αντικαπνιστικό νόμο.

Ήδη διαβάζουμε ότι στην Λάρισα τον άλλο μήνα θα λειτουργήσει η πρώτη αντικαπνιστική λέσχη εντός ενός καφέ που τηρεί τους όρους και τις προδιαγραφές.

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε ένα καφέ στην Λάρισα θα λειτουργήσει στο εσωτερικό ένα ξεχωριστό χώρο 25 τ.μ. ξεχωριστό και απομονωμένο που θα λειτουργεί ως καπνιστική λέσχη.

Εκεί θα μπαίνουν μέσα όλοι όσοι θέλουν να καπνίσουν και θα βαράνε.

Α­νά­λο­γα με την δυ­να­τό­τη­τα του κα­τα­στή­μα­τος μπο­ρεί να δη­μιουρ­γη­θεί έ­νας ι­διω­τι­κός χώ­ρος ο ο­ποί­ος θα εί­ναι ε­ντε­λώς α­πο­μο­νω­μέ­νος, με δι­κή του εί­σο­δο, που θα ε­ξυ­πη­ρε­τεί τους κα­πνι­στές.

Κά­πως έ­τσι θα γί­νει και στο εν λό­γω κα­φε­νεί­ο.

Σε αυ­τόν τον χώ­ρο δεν έ­χει πρό­σβα­ση ού­τε το προ­σω­πι­κό, ού­τε ο ι­διο­κτή­της και κα­νείς άλ­λος ε­κτός α­πό τα μέ­λη της λέ­σχης. Για να γί­νουν ό­λα αυ­τά θα πρέ­πει να γί­νει τρο­πο­ποί­η­ση στο μι­σθω­τή­ριο ώ­στε α­πευ­θεί­ας να εκ­μι­σθω­θεί ο χώ­ρος α­πό τον ι­διο­κτή­τη στα μέ­λη του συλ­λό­γου, δη­λα­δή στα μέ­λη της κα­πνι­στι­κής λέ­σχης. Τα μέ­λη της κα­πνι­στι­κής λέ­σχης θα μπο­ρούν με την δια­δι­κα­σί­α του self service να παίρ­νουν τον κα­φέ τους ή ό­τι άλ­λο ε­πι­θυ­μούν και στην συ­νέ­χεια να ε­πι­στρέ­φουν στο χώ­ρο των κα­πνι­στών.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι το αποτέλεσμα μιας εμπεριστατωμένης μελέτης του νόμου απο μία δικηγόρο στην Λάρισα που βρήκε το παράθυρο προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει νόμιμα καπνιστική λέσχη εντός ενός καφέ στο οποίο  ισχύει ότι ισχύει σε όλα τα καφέ της χώρας.

 

Πρέπει οπωσδήποτε να δούμε την ταινία 1917 που είναι φοβερή σε όλα τα επίπεδα.

Όσοι την είδανε βγήκανε από την αίθουσα εκστασιασμένοι και μιλούνε για την ταινία της χρονιάς.

Αναμένεται μάλιστα να σαρώσει και τα βραβεία ΟΣΚΑΡ σε αρκετές κατηγορίες στις οποίες υπάρχουν και οι σχετικές υποψηφιότητες.

 

Καλύτερος ο καιρός αυτής της εβδομάδας με καλύτερες θερμοκρασίες και περιορισμένα φαινόμενα.

Σίγουρα το κρύο μαλακώνει αφού η ανώτερη θερμοκρασία στην διάρκεια της ημέρας θα φτάνει τους 13 βαθμούς αν και κάπου πήρε το ματάκι μου ότι στο βάθος υπάρχει ένα καινούργιο σύστημα καιρικό που θα φέρει διάφορα.

 

Η πρόταση του Κυριάκου για πρόεδρο της Δημοκρατίας ή θα είναι ο νυν πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος ή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό με ανανέωση της θητείας του Προκόπη για να μην μπλέξουμε.

Εκτός και αν κάνει την έκπληξη (;) ο πρωθυπουργός και προτείνει τον Ευάγγελο Βενιζέλο που έχει και αυτός την δική του προϊστορία στις συνεργασίες με την δεξιά.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχουμε μία καλή εβδομάδα που φαίνεται ότι θα είναι τουλάχιστον καιρικά.

Όλα θα πάνε καλά και θα πρέπει όλοι να έχουμε καλή ψυχολογία ιδιαίτερα όλοι εμείς που είμαστε παίκτες ψυχολογίας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης